• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklimla klbim arasinda kaldim yardim

Duuruu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
10
0
16
Diğer
Merhaba arkadaslar

Son bi haftadir kafam vok karisik ve ne yapicagi bilemiyorum sizlerdende fikir almak istedim insallah yardimci olursaniz vok sevinicem..

Nerden baslasam bilemiyorum...

Aklima kalbim arasinda git gel yapiorum ve okzdar cok dusunduki yinede
Bir cikar yol bulamadim.. Kafayi yemek uzereyim cok zor bi karar vermek..

Suan 2.5 aydir bir iliskim var ilk ayda hersey yolunda gidiyordu ve son bi aydir aramiza mesafeler girmeye basladi.. Aradan 9 saat geciyo ve anca ozaman haber veriordu ne yaptigini.. Ve kendine
Gore kurallari var.. Aslinda bende ki ona karsi ask degilde sadce sevgi var.. Ve bi iki kere yalanini yakalamisyim biraz ona karsi duygularim segisti gibi geliyor.. Ve aramiz limoniydi son iki gundur daha sonra ozurdiledi benden ve baristik ama istiyrk bariadim cubku artik guvenmiorum e sevgisindende emin degilim bunu kendisinede soyledim sevgisinden
Emin olmadigimi.. Bitsin de diyemiorum cunku kalbim izin
Vermior .. Ama aklimi dinlersem tam tersini soyluyor..

Ve en kotusu 4 senedir bana asil biri var.. Benim icin her fedakarligi yapti telefonlarini aadigim icin
Evime mektuar gonderdi.. Cicekler filan.. Ve evlenme teklifi etti..
Annemin abimin yaninda agladi kizinizi seviyorum diye ve benim yanimdada
agladi.. Ona okadzr kotu davrandimki okadar kotu sozler sarfettim ki onu istemedigimi sevmedigimi bildigi haldr yeniden msj gonderdi.. Kendisi cok iyi biri yakisikli zengin ama sevmiorum

Ailemde benim icin her fedakarligi yapan insani istiyotlar ama yinede karari bana bitakiolar ama ben korkuorim ya sevezsem onu diye

Ve simdi aklimla kalbim arasinda karma
Karisim .. Bana uardimci olabiliirmisiniz lutfen

daha yepyeni olan bir ilişkiye bu kadar çabuk sıkıntıyı sığdırmak kendinize yapılan bir haksızlık..madem diğerinide sevmiyorsun biraz kendine zaman ver ve bekle herşeye çabuk karar verme pişmanlık ve ukde yaşamaman için aklın ve kalbin ortak noktaya kavuştuğunda kararını verirsin..

çok yeni olan bir ilişki için bence o kadar kalbinle mantığın arasında kalma ben olsam beni o kadar seven birine bir şans verirdim

ve kalbini dinle mantık bir gün susar o gün ölmek istersin untma!!!!!!!!!!!!!

Kalbimi dinlersem ileriyi goremiorum.. Son zamanlar degismeye basladi ve yalanlari olmustu ama ozurdiledi sonradn birdaha olmucak diye soz vermedi.. Bi yandanda dusunuorum
Huylu huyundan vaagecmez diye

daha yepyeni olan bir ilişkiye bu kadar çabuk sıkıntıyı sığdırmak kendinize yapılan bir haksızlık..madem diğerinide sevmiyorsun biraz kendine zaman ver ve bekle herşeye çabuk karar verme pişmanlık ve ukde yaşamaman için aklın ve kalbin ortak noktaya kavuştuğunda kararını verirsin..

Haklisin ama Nereden
Baslamam lazim.. Onuda bilemiyorum

kalbini dinlemeyi falan bırak daha 2.5aylık iliski zaten cok yeni bence seni seven birine bir sans vermelisin hemen evlenmen gerekmiyor belkide tanıdıkca seversin

Ama ya sevemezsem diye korkuorum
Onuda umitlendirmis olucam..

şöyle bir söz var hep savunurum bir sözü eğer bir erkek istiyorsa kız istemiyorsa erkek allem edip kullem edip kendine aşık etmeyi başarıyor gerçekten seven ve isteyen biri için söylüyorum ama 2.5 aylık bir ilişki ve sorunlar var bu da pek de parlak değil

Ben senin yerinde olsam ikisine de şans vermezdim,
Daha kimler çıkar karşına,
Batan geminin malları değil ya bunlar.

2 aylık bir ilişkinin bu kadar yıpranması doğru değil,şuan sizin birbirinizin sesini duyunca bile heyecanlanmanız gerekir.
Demekki aşık değilsiniz........

Herkesin mantıklı dediği sizi çok seven adama gelince ;
Siz reddettiğiniz halde ısrar edip ağlıyorsa durup bir düşünmek gerekir,
Sorumluluk sahibi,gururlu bir adam bunu asla yapmaz bana göre.
Zaten sizde sevmiyorsunuz,bence düşünmeye bile deymez.

şöyle bir söz var hep savunurum bir sözü eğer bir erkek istiyorsa kız istemiyorsa erkek allem edip kullem edip kendine aşık etmeyi başarıyor gerçekten seven ve isteyen biri için söylüyorum ama 2.5 aylık bir ilişki ve sorunlar var bu da pek de parlak değil
Cevremdeki
Insnlarda senin gibi soyluyor bana ilerde mutsuz olursun diyolar.. Ama napicagimi ala
Bilemiorum

Back