kk farkıdiğer sitelerde msj atabilmek için 3 gün beklenirken neden burda 100ü tamamlamadan msj atılamıyorrrrr?
aranızda mutlaka kredi kartı kullanan vardır.bende limiti az olan bir kredi kartı almayı şuan için aklımdan geçiriyorum ,sizce alsamm mı ne yapsam ? olaki aldım hangi banka kartı daha avantajlı ?
ikinci sorum ise , para göndermek istiyorum hic bir kartım yok suan için maaş kartı dahil.hangi bankadan en az havale ücretiyle gönderebilirm ?
çokk teşkür ettim canım benim.düşük limitli istiyorum hatta maaşımdan düşük ,fazla borçtan korkarım .bu yüzden vada düşündüm hem ek taksit yapıyor sanırsam .maaş kartı vada bankasından olucüük.hesap numaram açıldığında ararlarmı beni kredi kartı istiyor musunuz diye yoksa başvurayım mı ? bu son dediğinde iyi fikirmişöhöm öhöm
canım şimdi kullanışına bağlı eğer çok taksit olsun dersen horozlu banka ama eğer peşin fiyata taksit dersen o zaman vadalı banka buyur ben beklerim
düşük miktarlı alman avantajım bnde 2 kart kullanıyorum 2 side düşük bilerek yükseltmiyorum.sicilim bozulmasın diye.ilerde kredi çekerim falan bunlar etkiliyo çünkü.masraf konusuna gelince anacım bütün bankalarda msraf var.bizde bile gişeden para gönderdiğinde 32 tl oldu :18:
ben int ten hallediyorum işlerimi.eft 2.75 havale 1 tl canım
maaşının yatıldığı banka hangisiyle git bireyselde konuş bizim firmaya bi ayrıcalık varmı diye.bazen kk ücreti almıyolar.he şöle bi taktikte yapabilirsin
bi bankadan al kk 1 sene içinde üyelik ücreti yok 1 sene onu kullan 1sene sonunda iptal et.sonra başka bankadan al ondada 1 sene olmaz sonra onu iptal et diğerine geç
çokk teşkür ettim canım benim.düşük limitli istiyorum hatta maaşımdan düşük ,fazla borçtan korkarım .bu yüzden vada düşündüm hem ek taksit yapıyor sanırsam .maaş kartı vada bankasından olucüük.hesap numaram açıldığında ararlarmı beni kredi kartı istiyor musunuz diye yoksa başvurayım mı ? bu son dediğinde iyi fikirmişpeki hiç bişiyim yok ya nasıl inaternnet göndericem.atm ne kadar alıyor acep
canım atm den 5 tl hesap no suyla işlem yapıyosun.
maaşını aldığn yerden kk iyidir
sen başvur canım onların araması uzun sürer
sence hesap numaram çıktıktan sonra başvursam daha iyi olmaz mı? hani garanti olur arkadasım maaası için 1000 yazmıs onaydan gecememiş.en azından benım orda hesabım oldugunu görürler dimi.internetten hesap hiç bişi yok o yüzden mecbur atmden yapıcam.canımsın çok teşekkür ettim
tabi canım maşın çıkınca yattığında ilk ay sonunda git maaşım burda de belgeye gerek kalmaz direkt maaşına göre kk çıkar sana
ordayken internet bankacılığıda istiyorum de tamamdır
ÇOK TEŞEkkür ederim geLin hanım
reca ederim gelinliğimi hakkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?