• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aklımı yitirmek uzereyim yardim edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zenannaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
368
267
103
36
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden iki gebelik kaybim var son kurtajimdan sonra genetik test yaptırdık ve pıhtılaşma çıktı bende. Bi sure korunmak istedim bu sırada da tiroidim yuksek çıktı biraz ve ilaç kullanmaya başladım ilacim bitti korunuyorum ama reglim 3 gün gecikti idrarda test yaptım uç tane biri pozitif ikisi negatif çıktı gittim ve kan verdim sonuç 3.9 yani gebelik yok ama yukselmez değil mi bu sonuç çok korkuyorum çünkü gebe kalmadan once pıhtılaşma için ilaç kullanmam gerekiyordu ayni şeyi yasamak istemiyorum bu kan değeri yukselmez değil mi bilen yorum yapabilirmi lütfen

Yarın tekrar idrar testi yap ya da kan testi kesin sonuç ...normalde kanda 0.1 falan çıkar senin öyle değil 5 altı negatif ama belki senin yükseliyor emin ol.

yükselme durumu var canım

5 e yakın olup sonradan yükselenler var

ama inşallah dilediğin gibidir

hamileysen de sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Yarın tekrar idrar testi yap ya da kan testi kesin sonuç ...normalde kanda 0.1 falan çıkar senin öyle değil 5 altı negatif ama belki senin yükseliyor emin ol.
Tsk ederim yorum için onceki gebeliklerimde adet gününden once yaptığım testlerde ikici çizgi çıkardı hemen hatta kanda da değerin cok yuksek çıkardı kafam karıştı yukselirmi yani ya

Tsk ederim yorum için onceki gebeliklerimde adet gününden once yaptığım testlerde ikici çizgi çıkardı hemen hatta kanda da değerin cok yuksek çıkardı kafam karıştı yukselirmi yani ya
Allah bilir canim umutlandirmak istemem benim adetten 8 gün önce 8 gibi bir deger çıkmıştı .

Merhaba arkadaşlar. Daha önceden iki gebelik kaybim var son kurtajimdan sonra genetik test yaptırdık ve pıhtılaşma çıktı bende. Bi sure korunmak istedim bu sırada da tiroidim yuksek çıktı biraz ve ilaç kullanmaya başladım ilacim bitti korunuyorum ama reglim 3 gün gecikti idrarda test yaptım uç tane biri pozitif ikisi negatif çıktı gittim ve kan verdim sonuç 3.9 yani gebelik yok ama yukselmez değil mi bu sonuç çok korkuyorum çünkü gebe kalmadan once pıhtılaşma için ilaç kullanmam gerekiyordu ayni şeyi yasamak istemiyorum bu kan değeri yukselmez değil mi bilen yorum yapabilirmi lütfen
Sevdiğim bi arkadaşımın 2 kaybı oldu kan pıhtılaşmasından oda çok ümitsizdi şimdi tekrar hamile bi oğlu olacağını öğrendi ve iğne kullanıyor şuan ilk kez bu sefer bu kadar ilerledi hamileliği diğerlerinde bebişin kalbi duruyodu. Doktor oturmicaksın sürekli hareket edeceksin demiş. Demem o ki umutsuzluğu kapılma canım. Rabbim herşeyin doğru zamanını bilir duanı tam tut inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız:dua:

ilaclarda degerleri etkiliyo bence tsh icin ictiginiz ilac etkilemis olabilir

Gebelik ihtimali varsa hemen doktoru arayın. Zaten genelde keseyi görene kadar iğne başlamıyor. Kan sulandırıcı olarak verilen hap veriliyor. Ben de pıhtılaşma sorunu var. Strese girmeyin. Daha önce kayıplarım oldu. Tedaviye ara verdiğimiz ayda kendiliğinden hamile kaldığım için ben de ilaç kullanmıyordum. ilk öğrendiğimde bhcg 30 du. Hemen hapa başladım. Keseyi görünce de iğneye. Bir sıkıntı Yok şimdilik...

Back