Bende olmadığıma inandım hep ama en ufak biseyi buna yoruyorum tam unuttum derken bu lekeler çıktı birdeay bitmediniz bi ya. içim çömeldi. değilsin kardeş değilsin. hadi git şimdi
yaptırdıgım testlerin hepsi kan testi ama hiç birine inanamıyorum işte5 kez test ve ultrasonda birşey çıkmamışsa deilsiniz bence..kan testi yaptırıp rahatlayın..bir daha pişman olacağınız şekilde davranmayın..
Bi daha asla zaten çok pişmanım gerçektenyaw anal nedir
normal yapın bari günahı aynı zaten takmıyorsanız da o da önemsizdir zaten
arkadaşım anal çok zararlı biliyor musun sağlığına ..bir araştır lütfen cıkcık..
Aynen böyle düşünüyorum takıntı haline geldi bende bir gün iyiyim bir gün çok kötüyüm. Bu lekeler de çok korkutuyor beniBen sende Obsesif Kompülsif tanıdıklarımdan parçalar gördüm biraz, bu kadar çok kafana takma bence hamile olmadığın çok açık! Bu kadar takmanın sebebi nedir, yaşadıkların için pişman mısın ceza alacağım hamila kalıp mahvolacağım gibi mi düşünüyorsun? Bence sakin ol, mantıklı düşün derim, kendine bu şekilde kuruntularla yüklenmen hiçbir işe yaramaz ki. Bence de bu arada neden yargılayalım herkesin kendi hayatı ama bence biz değil sen kendini çok yargılamışsın ondan bu kadar takıntı yapmışsın. Takıntı yapmadan düşün bence bu işleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?