Aklimdaki sorunlarıma lutfen yardımcı olun

kelebek090909

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaslar hemen konuya giriyorum erkek arkadaşımla düzenli bir iliskim var kendisi korunarak iliskiye giriyoruz nedense bu aralar bas donmem kusmam migdemde ağrı ve bel ağrım var adetim düzenli oluyor hatta en son 1 hafta once bittim simdi ise acabalarim oluştu acaba ben mı stres yapıyorum hamilelik gibi bir sey soz konusumudur acaba yardımcı olurmusunuz

Bence üşütmüşsündür ya da hava değişimindendir. Yeni bitmiş adetin bence korkmana gerek yok. Korunuyormuşsunuz hem. Tabi bazen kazalar oluyormuş . Böyle bir kazanın olmasıyla ben şuan dünyadayım Olacaksa oluyor ama binde bir ihtimal kullandığı üründe sıkıntı olunca oluyormuş.

Hiç bilmediğim icin soruyorum adet sıkıntım olsa doktora giderdim acaba simdi gitmeme gerek var mı

kendin hamile olup olmadigini az cok kestirebilirsin. birincisi korunma yonteminin saglamligi..ikincisi adetin ilk gununu 1.gun olarak baz alip yumurtlama gununu belirlemen ve o gun iliskiye girip girmedigini hatirlaman.mesela adetin biteli 1 hafta olmus.1 haftada adetin surduyse 14 gun eder.ve eger bu son 3 gunde iliskiye girmis ve dikkat etmemissen buyuk ihtimalle hamile kalirsin.aksi halde kalmazsin.gibi....

kendin hamile olup olmadigini az cok kestirebilirsin. birincisi korunma yonteminin saglamligi..ikincisi adetin ilk gununu 1.gun olarak baz alip yumurtlama gununu belirlemen ve o gun iliskiye girip girmedigini hatirlaman.mesela adetin biteli 1 hafta olmus.1 haftada adetin surduyse 14 gun eder.ve eger bu son 3 gunde iliskiye girmis ve dikkat etmemissen buyuk ihtimalle hamile kalirsin.aksi halde kalmazsin.gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…