bence, evlen, emzir, çocukların olsun, sonrasında hala isteğin varsa yaptır derim. evlenmeden önce göğüslerim güzeldi evlendim, hamile kaldım, 24 ay birini, 18 ay birini emzirdim, göğüslerim o kadar boşaldı ki daha 26 altı yaşndayım dümdüz bir beden, gerçek söylüyorum. hamilelikten sonra göğüs her kişiye göre farklı hal alıyor. 3 gün önce meme protezi ameliyatı oldum, uygun bir zamanda yaptım diye düşünüyorum.
Silikon olunca göğüs boşalmaz gibi geliyor bana. Ben de emzirdim, emzirdiğim dönemde bile sadece b cup olabilmiştim ama içi boşaldı tabi. Hafifi bir sarkma var bende. Ama bana sorarsanız evleneceği adam da güzel göğüslü kadın görsün ama değil mi? Evlendik, kadının sağını solunu toparlıyoruz demesin sonra
emzirmeden sonra benim göğüslerimin içi boşaldı sarkma olmadıama üst lobum bomboştu,bekarken çok güzeldi. evleneceği insan onu böyle sevmeli, silikonluyu herkes sever:92: ayrıca hastalıkta sağlıkta diye imza atıyor. insanın başına herşey gelebilir. ben 2 ay önce günah bile diyordum silikona, dr. başka çaren yok toparlanmaz eski halini almaz dedi, lafımı yutup plastik cerrahi aradım Antalya'da dr.ların hepsi tanıyor artık beni bu benim düşüncem yine kararı kendisi verir
Kızlar ben de dün Ozan Balık isimli doktorla görüştüm protez artı lipo için. Yaş 30 olacak kilo 56 boy 1.56 göğüs çevresi 78 göğüs 91 . Benim asıl sorunum göğüsün yumuşamış biraz sarkmış gibi durması. Ben diri diri olsunlar istiyorum. Evet protez bunu sağlar ama henüz evli değilim. Evlenip emzirince çok sarkar mı kötü olur mu korkuyorum. Aranızda protez taktırıp emziren var mı. Ben çok kilo alıp vermediğim halde hafif sarktım. Bi de emzrirsem kötü olur mu. Ne dersiniz olmalımıyım, yoksa doğum sonrasına mı ertelenmeli bu amleiyat. Okeylersem 26 ocak ameliyat bu arada
Çok zor bir karar bu..Ben iki çocuktan sonra yaptırdım memeleri..Emzrmelerden sonra benimde sarkma olmamıştı ama üst lobum boşalmıştı,sarkmış gibi duruyordu..Eşimle cinsel hayatımda çok sıkıntı çektim,her zaman çekimserlik yaşıyordum.Asla ışık varken soyunmazdım karşısında,sütyensiz yataga girmezdim
Şimdi o kadar rahatım ve mutluyumki artık giyinmiyorum diyebilirimŞaka yapıyorum tabi,giyiniyorum ama bol dekolte vererek giyiniyorum Bende rahat ettim eşimde
Benim düşüncem emzirdikten sonra bir miktar sarkma olabilecegi..Ama yaş zaten ilerlemiş,sen kendini rahat hissetmiyorsun,evlenincede eminim bu konuda sıkıntı yaşayacaksın..Evleniyim,çocuklar olsun emziriyim derken yaş dahada ilerleyecek ve sen ömrünün en güzel yıllarını hep beklemekle,üzüntüyle geçireceksin..
Ben bekleme yaptır derim,çocuklardan sonrada hem protezlerini yeniletirsin hemde bir miktar dikleştirme yaptırırsın fıstık gibi olursun valla :13:
Haklısın ama göğsü olmayan kadın kendini genelde psikolojik olarak hep eksik hissediyor. Bu söylediğim tüm kadınlar için geçerli değil tabi. Genelde diyorum. Ama cinsel hayatını da etkiliyor ister istemez. Özgüvenin yerinde değilse bir de eğer, ya da eşin elini memene götürdüğünde irkiliyorsan bütün dikkat gidiyor zaten
bence, evlen, emzir, çocukların olsun, sonrasında hala isteğin varsa yaptır derim. evlenmeden önce göğüslerim güzeldi evlendim, hamile kaldım, 24 ay birini, 18 ay birini emzirdim, göğüslerim o kadar boşaldı ki daha 26 altı yaşndayım dümdüz bir beden, gerçek söylüyorum. hamilelikten sonra göğüs her kişiye göre farklı hal alıyor. 3 gün önce meme protezi ameliyatı oldum, uygun bir zamanda yaptım diye düşünüyorum.
işte bundan çok korkuyorum. düşünsene kendi göğüs dokum sarkıyor protez yerinde... ne çirkin olur. ben zaten şartlarımı baya zorlayarak olucam bu ameli,yetı. çocuğum olunca yine aynı imkanım olur mu bilmemiyorum ki
Bir de ben bulabilirsem 30dan sonra bulcam kocayı :) iyi görünmek şart geç buldum çabuk kaybettim dememeli :)
Arzuuummmm yaşlı didin sen banaaa :) hakikaten çok karasızım. Doktor bana sarkma yok meme normal salınımnda ama üst taraf biraz boşalmış dedi. ya üst düz gibi bilmiyorum kızlar çok karasızım. Tarihide onaylamadım korkuyorumya yolunda gitmezse ya hissedilirse protez ya çirkin olursa ya emzirince daha çok sarkarsa poofff çok sıkıntılıymış bu karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?