Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Aklımda ki 2 nişanlıktan birincisi :)

fk3009

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
307
1
296
Manisa
Kızlar 2 tane nişan elbisesi seçeneğim var..yani daha doğrusu eleye eleye 2 kaldı :)
bir tanesi bu. bir de bu elbiseyle hemen hemen aynı olan gül kurusu renginde var..ama onu fotoğrafı yok.
yarın alışverişe çıkıyoruz..sizce bu elbisenin altına aykkabı olarak siyah mı seçmeliyim yoksa gri mi?
3 tane ayakkabı var beğendiğim..hepsi simli.biri siyah, biri füme gibi yanar dönerli, diğeri de daha açık gri yine yanar dönerli..
aslında hepsi uyuyo ama sizce hangi renkkk????

Eklentiler

• $DSCN3974 - Kopya.jpg
    $DSCN3974 - Kopya.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSCN3973 - Kopya.jpg
    $DSCN3973 - Kopya.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 65
canım bence siyah tercih etmelisin,daha hoş durur ama griyse de düz gri olmalı çünkü elbisen saten parlak olacak zaten. tebrik ederim buarada :))

Teşekkür ederim canım :)
elbisem bu olmadı..gül kurusu olan oldu.ayakkabılarım da siyah oldu.gri uyumuyodu.
çantam falan da siyah..
daha sonra onun fotoğraflarını da eklerim..bakalım beğenicekmisiniz??

ekle cnm bakalım. eminim ok güzel olmuşsundur. elbiseni beğendim

Nişanlım habersiz çektiği için duruşum hep garip çıkmış =)
idare edin artık..ayakkabılarım siyah oldu...
yorumları bekliyorummm...

Eklentiler

• $Fotoğraf0..ş - Kopya.jpg
    $Fotoğraf0..ş - Kopya.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar 2 tane nişan elbisesi seçeneğim var..yani daha doğrusu eleye eleye 2 kaldı :)
bir tanesi bu. bir de bu elbiseyle hemen hemen aynı olan gül kurusu renginde var..ama onu fotoğrafı yok.
yarın alışverişe çıkıyoruz..sizce bu elbisenin altına aykkabı olarak siyah mı seçmeliyim yoksa gri mi?
3 tane ayakkabı var beğendiğim..hepsi simli.biri siyah, biri füme gibi yanar dönerli, diğeri de daha açık gri yine yanar dönerli..
aslında hepsi uyuyo ama sizce hangi renkkk????

sana bu mavi çok yakışmış ama sanırım sen farklı bir renk almışsın..neyse önemli olan senin mutluluğun senin beğendiğin canım hayırlı uğurlu olsunn mutlu olman dileklerimle

aslında aklımda hep mavi vardı ama gül kurusu daha çok yakıştı tenime.mavi fotoğraflarda güzel duruyo ama çok keskin bi renk..cildim çok beyaz benim.pek yakışmadı dediler.
bende gül kurusundan yana kullandım tercihimi..mavi elbise biraz daha şatafatlı..diğeri daha düz ama aldığım elbise daha çok içime sindi :)

Niye maviye yakışmadı dedilerki bence o daha güzel durmuş
Bu daha soluk bi renk zaten beyazsın
Ama madem bunu aldın altına siyah ayakkabı olur o neddenle için rahat olsun

Nişanlım habersiz çektiği için duruşum hep garip çıkmış =)
idare edin artık..ayakkabılarım siyah oldu...
yorumları bekliyorummm...

Açıkçası bende gül kurusunu beğenmiştim.Mavinin tonu çok sert.Gül kurusu daha masum durmuş.Hayırlı olsun.:71:

Back