aklimda deli suphe hadi hayirlisi bakalim neler olacak

oyle ama nedense suphelendim bir de kendine tablet almak icin mi acaba bana tel aldi ben kizmayayim mi diye
bak sertec çok yeni evlisin
böyle herşeyi acaba bu acaba şu yaparsan sürekli mtsuz olursun
boşver.. almış sana telefon keyfini çıkar öutsuz edecek şeyler arama
baktın şüpheli bir durum var yine gardını alırsın
en azından seni kaybetme korkusu var.. ondan bundan mana arayıp bunu da kaybetme canım

canım bütün konularını biliyorum ve aynı zamandır evliyiz
bence biraz rahatla belkide sorun sürekli bir şeylere takılmandır
tmm yenı evlisiniz seni çok iyi anlıyorum bende ilgi ve alaka istiyorum eşimden ama her zman olmuyor tabıkı
bence yapman gereken biraz rahatla ve kendıne olan guvenını kazan
eşimide her hareketinden nem kapma bırak azcık
yogun calısıyorsun aynen bende öyle ama genede kendıne zaman ayır nebıleyım bir spor merkezi veya hafta sonu kızlarla bir kahve iç
oyle yapiyorum zaten ufak ufak uzaklasiyorum biraz once arafi aypet siparis etmisti benim adresimi verdi kendi durmuyor ofiste gezici isi var geldi mi bilgisayar diye ariyor daha dun verdi siparisi ne bilgisayarmis arkadas yaa :63:

oyle yapiyorum zaten ufak ufak uzaklasiyorum biraz once arafi aypet siparis etmisti benim adresimi verdi kendi durmuyor ofiste gezici isi var geldi mi bilgisayar diye ariyor daha dun verdi siparisi ne bilgisayarmis arkadas yaa :63:
sende sosyal ol ozaman valla ekle bni facebook instram artık ne varsa akşamları yaz konusalım ama artık eşinden biraz uzak dur düşme üstüne :)
özelden yazıyorum sana

X