- 10 Ağustos 2009
- 121
- 69
- 123
- Konu Sahibi white chocalate
-
Yaniiiii... Ödemli memenin her an garip,değişik şekillere girdiğini görebilirsin ama yumuşak görüntüsü veren şekillere girmesi zor.. Ödemli memeye dokunmak dahi acı verir.O yüzden ilk masajlar biraz can yakar.karnınızdan ameliyat oldugunu düşünün.O bile ilk zamanlar ödemlidir.Oturmanız,dikiş yeri ve çevresine dokunmanız sizi geri iter.Birse orayı sıkıp yoğurdugunuzu düşününÖyle bir şey mümkün değil ne yazık ki.. Ödemli bir bölge nasıl şekilden şekile girsin ki?
Bu soruya kendi adıma cevap verecek olursam, ödemler geçip ameliyat etkilerini atlattığım ilk birkaç aydan itibaren görüntü yumuşacık gibi idi. Uzaktan bakan bir insan protez olduğunu anlamazdı yani. Ama dokunduğunda hissetmemek uzun bir süreç, eline bir protez gelmiyor ama sanki uzun süre emzirememiş bir anne gibi göğsün tümüne yayılan bir sertlik oluyor. Bu sertlik hatrı sayılır bir süre devam ediyor, tabi protezin şekline, cinsine, uygulanan yönteme, sendeki göğüs dokusuna, masajları ne kadar yapabildiğine ve bunun gibi bir çok faktöre de bağlı. Bu ameliyatı olmak isteyenlere tavsiyem önceliklerini iyi belirlemeleri.Kızlar merhaba..ben de göğüs büyütme amelyati düşünüyorum.yabancı siteleri ve videoları izledim zaman zaman.ameliyat süreçlerini ws anlatıyorlar.tabi İngilizce yeterli olmadigi için sadece izleyebiliorum maalesef..dikkatimi çeken şu oldu.3.gün birinci haftalarda doktor göğüs yumusakligina baktiginda baya baya yumuşak gozukuolar.normal göğüs gbi şekilden şekle girebiliodu doktor sıktığında..çoğunuz ggenelde sert olduğunu soyluosunuz yurt disindakiler neden bu kadar cabuk forma girebiliyoruki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?