• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklımda deli sorulaaaarr..:)?

white chocalate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
121
69
123
Kızlar merhaba..ben de göğüs büyütme amelyati düşünüyorum.yabancı siteleri ve videoları izledim zaman zaman.ameliyat süreçlerini ws anlatıyorlar.tabi İngilizce yeterli olmadigi için sadece izleyebiliorum maalesef..dikkatimi çeken şu oldu.3.gün birinci haftalarda doktor göğüs yumusakligina baktiginda baya baya yumuşak gozukuolar.normal göğüs gbi şekilden şekle girebiliodu doktor sıktığında..çoğunuz ggenelde sert olduğunu soyluosunuz yurt disindakiler neden bu kadar cabuk forma girebiliyoruki..

Öyle bir şey mümkün değil ne yazık ki.. Ödemli bir bölge nasıl şekilden şekile girsin ki?
Yaniiiii... Ödemli memenin her an garip,değişik şekillere girdiğini görebilirsin ama yumuşak görüntüsü veren şekillere girmesi zor.. Ödemli memeye dokunmak dahi acı verir.O yüzden ilk masajlar biraz can yakar.karnınızdan ameliyat oldugunu düşünün.O bile ilk zamanlar ödemlidir.Oturmanız,dikiş yeri ve çevresine dokunmanız sizi geri iter.Birse orayı sıkıp yoğurdugunuzu düşünün :p
Meme ameliyatında ödemelerin gitmesi ve gerçek şeklini ortaya vermesi en az 6Ay- 1 Senedir... Bu süreçten önce ödemin gitti,memem şekle geldi gibi yorumlar boştur.Bunu ameliyat olan bir kişi ancak bu sürece gelince anlayacak.. Ben ikinci senesinde bile değişimi gözlemledim.
Ayrıca her meme yapıp itibarı ile yumuşaklık ve sertlik konusunda farklı süreçler izler.Herkesin durumu,süreci farklı gelişir..

Doğrudur arkadaşlar ben de öyle düşünüyorum da videolarda ole görünce sasirmistim baya boyle gevşek topu sıkarmış gibi gozukuyodu dedim ne koyulmuş bunlara boyle..:)saolun cvp verdiğiniz için..

Asımcım bana 2. haftadan itibaren masaj verdi , zaten ilk 10 gün hiç dokunmadım helede 2. gün bırak dokunmayı bakmadın bile hiç walla :)))

Ben sanırım silikonlu bi göğse dokunmadan karar veremicem:( bazen yaş 28 bi kaç yila evlenip çocuk dogurursun sefasini bi kaç yil surersin diyip vazgeciorum..ama sizin sureclerinizi okuyunca çok fena hewesleniyorum.aile de gereksiz görünce ameliyat sonraki bi sknti olur da onlari hakli cikarirsam korkusu da yiyip bitiriyor..bu ikilem iğrenç bisey..

Haytinda biri olnayinxa da tam zamani aslında diyorum..konu ne zaman acsam bi şekilde kapatiliyo çok üzülüyorum ya..siz de benzer şeyleri yasamissinizdir illaki..yaptirdiktan sonra iyiki de demissiniz çoğunuz..en kotu evlenince diyorum ama bu gidişle o da bi otuz yaşi fln bulur.sonra koca çocuk ister yaş geçer ws derken yptirmaya vakit kalmaz dimi:(

neden öyle düşünüyorsun ki ? Bekarken çok düşünmedim ben bu konuyu , o zamanda küçüklerdi ama eşim, o zamanlar eşim değildi ama hiç sorun etmedi , evlendim 2 tane doğum yaptım 4 yıl dan biraz fazla bebek emzirdim deformasyon son haddinde tabi :) 36 yaşımda yaptırdım ama bekarken yaptırmış olmayı isterdim :)

Ben de hazir hayatimda biri yokken iyileşme suresi yumuşama vs bunları atlatmak istiyorum..yani hazir paket halinde :)ama bakalim belki benim de evliyken olur çocuktan sonra daha rahat olur hem de işte insan erkenden olsun bitsin istio dediğin gibi..:)kader kismet diyelim..:)

bence de şartları zorla bekarken ol, ben herşey bi kenara ameliyat olmak için evden ayrıldığımda çocuklarımdan da ayrıldığım için son derece mutsuz girdîm ameliyata , 3 gün görmedim paşalarımı :( ve ufaklık 3 gün içinde beni sattı resmen ablama anne demiş eşşek ben yokken hep :)) Henüz3 yaşında ama hastaneden çıkıp arabaya bindiğimde direk memelerime bakıp anne nasıl oldun demişti :)))

Ayy kiyamam yaaa çocuklar varken çok daha zor geçmiştir eminim..inşallah canim biraz zor gozukuyo yakin bi tarihte olması ama gerekirse aileden gizli birkaç yila halledicemm zaten KK da takildigim surece bu istek hic bitmicek sanirim..:)burada başlamişti burada biter inşallah..:)en azindan ocakta lipo basligimi acicam bu da bi avuntu işte..gerisi gelirrr umarim..

Kızlar merhaba..ben de göğüs büyütme amelyati düşünüyorum.yabancı siteleri ve videoları izledim zaman zaman.ameliyat süreçlerini ws anlatıyorlar.tabi İngilizce yeterli olmadigi için sadece izleyebiliorum maalesef..dikkatimi çeken şu oldu.3.gün birinci haftalarda doktor göğüs yumusakligina baktiginda baya baya yumuşak gozukuolar.normal göğüs gbi şekilden şekle girebiliodu doktor sıktığında..çoğunuz ggenelde sert olduğunu soyluosunuz yurt disindakiler neden bu kadar cabuk forma girebiliyoruki..
Bu soruya kendi adıma cevap verecek olursam, ödemler geçip ameliyat etkilerini atlattığım ilk birkaç aydan itibaren görüntü yumuşacık gibi idi. Uzaktan bakan bir insan protez olduğunu anlamazdı yani. Ama dokunduğunda hissetmemek uzun bir süreç, eline bir protez gelmiyor ama sanki uzun süre emzirememiş bir anne gibi göğsün tümüne yayılan bir sertlik oluyor. Bu sertlik hatrı sayılır bir süre devam ediyor, tabi protezin şekline, cinsine, uygulanan yönteme, sendeki göğüs dokusuna, masajları ne kadar yapabildiğine ve bunun gibi bir çok faktöre de bağlı. Bu ameliyatı olmak isteyenlere tavsiyem önceliklerini iyi belirlemeleri.

Canım öncelik ten kastın nedir?yani hem güzel gorunmelerini hem anlasilmamalarini hem de onların varligini unutup sefasini sürmeyi istiyoruz.henüz taktirmadigim için nnazil bi his bilemiyorum..bunların hepsini bir arada bulmak zor mu aslında merak ettiğim de o..

Öncelikten kastım şu, örneğin iz hiç görünmesin istiyorsun, önceliğin bu. Bu durumda meme başı veya koltuk altı daha avantajlı ama bunların da kendine göre dezavantajları var, örneğin meme başından damla protez konduğunu ben hiç görmedim, koltuk altından da aynı şekilde. Benim göz zevkime göre damla protez daha güzel ve doğal görünüyor, altını çiziyorum benim göz zevkime göre. Çünkü kenarları yavaş yavaş yükseldiği için, daha doğal bir geçiş oluyor ve protezin gözle anlaşılma olasılığı düşüyor. Ama kas altı yuvarlak protezde bu mantığa göre yine gözle algılama azalabilir. Bu sefer devreye kesi yeri, protez şekli dışında bir de protezin konduğu yer konusu giriyor. Bunu sayfalarca yazabilirim ama çok da uzatmak istemiyorum, özetle her yöntemin, protez şeklinin/içeriğinin, kesi yerinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları var. Bunları bilip ona göre seçim yaparsan daha doğru kararlar alırsın.

Benim ki 15. Günde yumuşamaya başladı şu an üç aylık daha yumuşamasın sevmiyorum o kadar yumuşak meme :)

Saolun kızlar cevapladiginiz iiçin. Soocute seninkiler çok ddoğal ve yyumuşak ggözüküyor resimlerden bi de ddüşün.sanslisin bu konuda.. :)iyi araştırmak ggerek haklisiniz..

Back