aklıma takıldı

greathopes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
269
17
gebelik haftamız bitirdiğimiz hafta mı yoksa girdiğimiz hafta mı?daha önce bitirdiğimiz hafta diye bilyordum ve ona göre takip ediyordum ama nette 9 haftalık(8+0,8+6)yazınca şaşrıdım.sizce?

canım 9 haftayı doldurup 10. haftada +3 gun almıssın gıbı
14 aylık olan bebege 2 yasında demısyoruz 2 yasından 2 ay almıs
12 ay +2 aylık diyebiliriz
matığı bu işte

canım ben de mesela 18+2yim,19 haftalığa girmiş oluyorum.doktorumda bu şekilde diyor.18 hafta değil,19 haftalığa girmiş oluyorum.böyle biliyorum ben de.

ben 35+1 günlüğüm yani 35 haftam bitti 36 altıyı doldurmaya başladım 8+6 haftada 9. haftan bitiyor 10. haftadan gün almaya başlıyosun canım

gebelik haftamız bitirdiğimiz hafta mı yoksa girdiğimiz hafta mı?daha önce bitirdiğimiz hafta diye bilyordum ve ona göre takip ediyordum ama nette 9 haftalık(8+0,8+6)yazınca şaşrıdım.sizce?

canım şöyle bir fark var 8+0,8+6 yı kapsayan günler 9.hafta.nette 9 haftalık yazmıyordur bence 9.hafta yazıyordur.ona dikkat et:1hug:

girdiğiniz haftayı söylüyor doktorlar. yani mesela 37+3 e 38 hafta diyor benim doktorum. ki zaten genellikle ultrasonda da öyle görünüyor.

valla ben 22 kasımda adet olmuşum en son cumartesi gününe denk geliyor
cumartesiden cumartesiye bitirdiğim haftayı sayıyorum üzerinede + diye ekliyorum
doktorumda eğer ben 35+5 sem düz 35 diyor doldurmadıgım için saymıyor

X