Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelik haftamız bitirdiğimiz hafta mı yoksa girdiğimiz hafta mı?daha önce bitirdiğimiz hafta diye bilyordum ve ona göre takip ediyordum ama nette 9 haftalık(8+0,8+6)yazınca şaşrıdım.sizce?
canım 9 haftayı doldurup 10. haftada +3 gun almıssın gıbı 14 aylık olan bebege 2 yasında demısyoruz 2 yasından 2 ay almıs 12 ay +2 aylık diyebiliriz matığı bu işte
canım ben de mesela 18+2yim,19 haftalığa girmiş oluyorum.doktorumda bu şekilde diyor.18 hafta değil,19 haftalığa girmiş oluyorum.böyle biliyorum ben de.
gebelik haftamız bitirdiğimiz hafta mı yoksa girdiğimiz hafta mı?daha önce bitirdiğimiz hafta diye bilyordum ve ona göre takip ediyordum ama nette 9 haftalık(8+0,8+6)yazınca şaşrıdım.sizce?
valla ben 22 kasımda adet olmuşum en son cumartesi gününe denk geliyor cumartesiden cumartesiye bitirdiğim haftayı sayıyorum üzerinede + diye ekliyorum doktorumda eğer ben 35+5 sem düz 35 diyor doldurmadıgım için saymıyor