- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 37
Biliyorum canim ama orara parmagiyla girmis olsa bile bu görünmeyebilirmis yani jinekolog görmeyebilirmis, öyle okudum cok yerde. Ama ben emin olmak istiyorum. Cünkü cok düsünüyorum bu konuyu.
Nasil yani?Ne gerekceyle? Bakire birini kolay kolay alttan muayene etmezler. Keske annenle gitseydin. Anlatis tarzin da ayri bir soru isareti.
Ben bi ara panik atak olmustum, inanilmaz derecede korkularim vardi. Güvendigim tek doktor benim aile hekimimdi. Ve bu kisiyle gercekten herseyi rahatlikla konusabiliyordum. Kendisi tip egitimini görürken jinekoloji bölümünde cok calismis ve beni muayene edebilecegini söyledi. Aslinda sadece görüntü olarak bakacakti yani bisey olup olmadigina vajinami acarak sadece, bi de popo kismini acarak bakacakti icine, sonra parmagini soktu aslinda bence buna gerek yoktu muayene icin ama yapmisken tam olarak mi muayene etmek istedi acaba cünkü ben bugüne kadar hic jinekolojik muayene yaptirmadim demistim. Iste parmagi icerdeyken burasi rahmin burasi douglas boslugu falan dedi, ve ben rahim burasi dediginde sert bi yere dokundugunu hissettim. Bu konu beni cok rahatsiz ediyor o yüzden mümkün oldugunca kisa bi sekilde anlatmaya calisiyorum cünkü yazdikca rahatsiz oluyorum, ondan yazis tarzim garip olabilir. Kizlik zarima baktim bugün aynayla ilk kez ve netteki resimlerle karsilastirdim ve bi sürü sey okudum bununla ilgili, bisey sokulmus olsa bile bu görünmüyo olabilirmis kizlik zarina bakinca diye bi sürü yazi cikti, simdi ben bi jinekologa göstersem o da göremeyebilir bisey olsa bile ve bu cok canimi SIKIYO. Adama sonradan defalarca sordum popo deligiydi dedi ama bilemiyorum emin olamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?