Aklima takilan sey. Lütfen bi bakin

Biliyorum canim ama orara parmagiyla girmis olsa bile bu görünmeyebilirmis yani jinekolog görmeyebilirmis, öyle okudum cok yerde. Ama ben emin olmak istiyorum. Cünkü cok düsünüyorum bu konuyu.

Canım dediğim gibi bukadar kafa yoracağına git doktora.
Oraya parmağı girmiş olsa kızlık zarı yırtılırdı.Ve %90 kanardı.Doktor yırtılma ya da zedelenme olup olmadığını görebilir.
Sende rahatlarsın hem.

canım bu doktor bana hiç normal gelmedi açıkcası niye dersen aile hekimi pratisyen hekimdir ne cesaretle ben jinekolojide çok çalışdım gel seni muayne edeyim demesi hiç iyi niyetli bir davranış değil sapıkca geldi açıkcası ne demek ya hiç etik değil gidip anlatsan meslekden bile atarlar adamı tüm bunları göze alıp sana bu muayneyi yapmasının altında ben farklı şeyler arıyorum o nedenle sen öncelikle gidip bir jinekolokda kızlık muaynesi yaptır bu birinci birde ne konuşdunuzki doktorla nasıl bir kadın hastalıklarıyla ilgili şikeyetten bahsettinki seni muayne edeyim dedi bunu merak ettim niyetini anlayabilmek açısından soruyorum

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Nasil yani? Ne gerekceyle? Bakire birini kolay kolay alttan muayene etmezler. Keske annenle gitseydin. Anlatis tarzin da ayri bir soru isareti.

ben bu konuya pek inanmadım. yani bunu yazan ya erkek ya da manyak... hiç bir doktor bakire birine bu şekilde uygulama yapmaz. aynen öyle, anlatış tarzı bile başka yönlere kayıyor. Kaale alıp yazmak bile yersiz...

Bunun amacı farklı..

şu hale bak. o ne biçim aile hekimiymiş.. bu arada neden dolayı muayene olmak istedin ki ben onuda pek anlamış değilim... ??? :44: bence çok saçma. o aile hekimi bu şekilde davranacağını sanmıyorum. öyle bakacakmış sadece de yok parmağını arkaya sokmuş da bu ne ya yok netteki resimlerle kızlık zarını karşılaştırmış.... başlı başına uydurma bu .. bi nevi fantezi geldi bana... benim fikrim...

resmen adamı/kadını sapık yerine koymuşsun yahu
bakire kadınlarda rektal tuşeyle jinekolojik muayene yapılır.
ayrıca tıp fakültesinde herhalde sadece tonsillit bakmayı, reçete yazmayı öğrenmiyorlar sadece.
riaları filan sadece jinekologlar mı takıyor sanıyorsunuz?
hasta kendi istemiş dr. da gayet normal bir şekilde muayene etmiş anlattığı kadarıyla, anatomik olarak açıklamış bir de.
genelde jinekolojik muayene yapılmıyor diye yapan aile hekimi sapık mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…