• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklima takilan sey. Lütfen bi bakin

zipzip

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
2.376
1.363
448
Diğer
Merhaba kizlar,

benim aklima cok takilan bisey var. Benim doktorum beni muayene etmek istemisti, daha dogrusu bazi nedenlerden dolayi etmesi gerekiyodu. Vajinama bakti, dis dudaklar, ic dudaklara. Bu arada ben bakireyim. Sonra parmagini soktu bi yere, cok derin bi sekilde, rahmime dokundu o soktugu yerden. Popo deligime sokmus dedigine göre ama ben emin degilim ve cok korkuyorum. :( Ya bana yalan söylediyse? O an cok heyecanliydim ve korkuyodum o yüzden hangi delik oldugu konusunda emin olamiyorum. Cok hafif bi sizi hissettim iki kez soktukca. Of ya.. Sizce vajinama soksaydi parmagini daha cok mu acirdi? Nasil emin olabilirim?

Jinekolog popo deliğine(senin tabirinle) nasıl parmak sokacak ki...
Nasıl bir jinekolog o !!!
Muhakkak başka bir jinekoloğa görün!
Bakire birini alttan o kadar derin muayene etmeei başlı başına suç zaten !
Doktor erkek miydi ?

Merhaba kizlar,

benim aklima cok takilan bisey var. Benim doktorum beni muayene etmek istemisti, daha dogrusu bazi nedenlerden dolayi etmesi gerekiyodu. Vajinama bakti, dis dudaklar, ic dudaklara. Bu arada ben bakireyim. Sonra parmagini soktu bi yere, cok derin bi sekilde, rahmime dokundu o soktugu yerden. Popo deligime sokmus dedigine göre ama ben emin degilim ve cok korkuyorum. :( Ya bana yalan söylediyse? O an cok heyecanliydim ve korkuyodum o yüzden hangi delik oldugu konusunda emin olamiyorum. Cok hafif bi sizi hissettim iki kez soktukca. Of ya.. Sizce vajinama soksaydi parmagini daha cok mu acirdi? Nasil emin olabilirim?

Sen nereye soktuğunu nasıl hissetmedin?

Hadi diyelim anüse soktu sen sormadın mı ne alaka diye?
Hem vajinama soktu rahmime dokundu, hem de nereye soktuğunu anlamadım diyorsun.

Peki rahmine dokunduğunu nasıl anladın?

Rahmin anüste olmayacağına göre,
demek ki nereye soktuğunu gayet iyi anlamışsın...

Son düzenleme:
bekarlara eğer gerekli ise anüsten muayene yapılabiliyor... ama nasıl anlamadınız nereden olduğunu ben de onu anlamadım...

jinekoloji.netten alıntı: Bakirelerde muayene

Bakire olan bir kadın jinekolojik muayeneye daha da çekinerek gelir. Hatta bazı kadınlar önceden doktoru ya direkt arayarak, ya da doktora muayene olmuş kişilerden bilgi toplayarak bu doktorun muayene yerine ultrasonografiyle değerlendirme yapıp yapmadığını araştırırlar. Unutmayın: Ultrasonografi bir görüntüleme yöntemidir ve asla elle muayenenin yerini tam olarak tutamaz. Elle muayenede muayene edilen bölgenin ağrıya duyarlı olup olmadığı, kitle varlığı durumunda kitlenin kıvamı ve diğer bazı nitelikleri ultrasonografi incelemesiyle anlaşılamaz.

Bakire bir kadının muayenesinde spekulum muayenesine kadarki aşamalar aynıdır. Spekulum muayenesi aşaması atlanır. Rektal (makattan) çift elle muayene amacıyla sağ işaret parmağı vazelinle kayganlaştırıldıktan sonra rektuma yerleştirilir ve sol el de karın alt kısmına yerleştirilir. Vajinal muayenedeki bilgilerin tümü bu muayenede elde edilir. Bu muayene hafif rahatsızlık verici olmasına karşın çok önemli bilgiler vermesi nedeniyle yapılmasında fayda vardır.

Son düzenleme:
Merhaba kizlar,

Nasil yani?:52: Ne gerekceyle? Bakire birini kolay kolay alttan muayene etmezler. Keske annenle gitseydin. Anlatis tarzin da ayri bir soru isareti. :50:

Son düzenleme:
İlginç bir konu nasıl anlamadınız orayı da ben anlamadım. Korku heyecan bir tarafa insan neresine dokunuluyor hissetmez mi çok saçma.
böyle bir muayene var ayrıca...
:26:

Son düzenleme:
Arkadaşım dr niye senin orana burana parmak sokmak ihtiyacı hissetti.

Hem bu saatten sonra neden takıldın sen bu konuya.Şimdi bize acaba nerem diyeceğine dr'a neden diye sorsaydın ya?

evet kankam bende normalde kolay kolay rahatsız olmam birşeyden ama konu sahibinin anlatış tarzından rahatsız oldum nedense :53::53:

bakireler popodan muayene olurda .....senin nereye dokunduğunu anlamaman çok garip...........kardeşimi hatırlıyorum şiddetli karın ağrısıyla acile gittik.....muayeneden sonra hemoroid oldu nerdeyse.....

başka bir doktora git durumu aynen anlat ve muayne ol.ayrıca doktor jınekoloksa senı muayne ederken zaten anlamıstır bakire oldugunu ona göre davranmıstır ama sen yinede başka doktora git aynen söyle böyle böyle bi durum oldu şüphelendim diye.yapcak başka bişey yok şuan.

ya iyi de onun noluyor paniğiyle tam anlamamış olabilir.Bazen gerçekten saçma detaylara takılıyorsunuz :31:

Başka bir jinekoloğa daha görün içini rahatlat derim umarım bir sorun yoktur.

doktorun parmağı ne uzunlukta ki rahmine dokunsun ve sen bunu hisset
bunca yıldır jinekoloğa giderim sadece rahim filminde anladım rahmime dokunulduğunu anlamaz olaydım
sen bence karıştırıyosun ya da bizle eğleniosun

makattan rahım nası görünecek anlamadım bide mutlaka fark edılır dıye düşünüyorum hangı taraf dıye

Bakirelerde makattan kontrol yapılıyormuş şimdi netten öğrendim ben de :34:
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :2:

Bakireler bu şekilde muayene edilir.Yanlışlıkla vajinandan kontrol etmez doktor sen heyecandan şüphelenmişsindir.
Ayrıcaa zaten vajina kontrolü parmakla yapılmıyor önce orayı açan bir alet takılıyor.

Ben bi ara panik atak olmustum, inanilmaz derecede korkularim vardi. Güvendigim tek doktor benim aile hekimimdi. Ve bu kisiyle gercekten herseyi rahatlikla konusabiliyordum. Kendisi tip egitimini görürken jinekoloji bölümünde cok calismis ve beni muayene edebilecegini söyledi. Aslinda sadece görüntü olarak bakacakti yani bisey olup olmadigina vajinami acarak sadece, bi de popo kismini acarak bakacakti icine, sonra parmagini soktu aslinda bence buna gerek yoktu muayene icin ama yapmisken tam olarak mi muayene etmek istedi acaba cünkü ben bugüne kadar hic jinekolojik muayene yaptirmadim demistim. Iste parmagi icerdeyken burasi rahmin burasi douglas boslugu falan dedi, ve ben rahim burasi dediginde sert bi yere dokundugunu hissettim. Bu konu beni cok rahatsiz ediyor o yüzden mümkün oldugunca kisa bi sekilde anlatmaya calisiyorum cünkü yazdikca rahatsiz oluyorum, ondan yazis tarzim garip olabilir. Kizlik zarima baktim bugün aynayla ilk kez ve netteki resimlerle karsilastirdim ve bi sürü sey okudum bununla ilgili, bisey sokulmus olsa bile bu görünmüyo olabilirmis kizlik zarina bakinca diye bi sürü yazi cikti, simdi ben bi jinekologa göstersem o da göremeyebilir bisey olsa bile ve bu cok canimi SIKIYO. Adama sonradan defalarca sordum popo deligiydi dedi ama bilemiyorum emin olamiyorum.

Ben bi ara panik atak olmustum, inanilmaz derecede korkularim vardi. Güvendigim tek doktor benim aile hekimimdi. Ve bu kisiyle gercekten herseyi rahatlikla konusabiliyordum. Kendisi tip egitimini görürken jinekoloji bölümünde cok calismis ve beni muayene edebilecegini söyledi. Aslinda sadece görüntü olarak bakacakti yani bisey olup olmadigina vajinami acarak sadece, bi de popo kismini acarak bakacakti icine, sonra parmagini soktu aslinda bence buna gerek yoktu muayene icin ama yapmisken tam olarak mi muayene etmek istedi acaba cünkü ben bugüne kadar hic jinekolojik muayene yaptirmadim demistim. Iste parmagi icerdeyken burasi rahmin burasi douglas boslugu falan dedi, ve ben rahim burasi dediginde sert bi yere dokundugunu hissettim. Bu konu beni cok rahatsiz ediyor o yüzden mümkün oldugunca kisa bi sekilde anlatmaya calisiyorum cünkü yazdikca rahatsiz oluyorum, ondan yazis tarzim garip olabilir. Kizlik zarima baktim bugün aynayla ilk kez ve netteki resimlerle karsilastirdim ve bi sürü sey okudum bununla ilgili, bisey sokulmus olsa bile bu görünmüyo olabilirmis kizlik zarina bakinca diye bi sürü yazi cikti, simdi ben bi jinekologa göstersem o da göremeyebilir bisey olsa bile ve bu cok canimi SIKIYO. Adama sonradan defalarca sordum popo deligiydi dedi ama bilemiyorum emin olamiyorum.

Canım kızlık zarını biz göremeyiz.
Ve bakirelerde muayene popodan yapılır.
Direk uzmanlığı olmayan bir doktorun seni muayene etmesi çok normal değil.ama muayene şekli onun yaptığı gibi oluyor
Jinekoloğa gidersen onlar zarı görebilirler.
Canını sıkma bunun için bence.çok kafana takıyorsan bir doktora görün.
bende 1.5 yıl panik atak tedavisi gördüğüm için yazıyorum.Şüphe etmen sürekli aklını kurcalaması normal.
Jinekologa giderken bu kaygından kurtulabilirsin.

Biliyorum canim ama orara parmagiyla girmis olsa bile bu görünmeyebilirmis yani jinekolog görmeyebilirmis, öyle okudum cok yerde. Ama ben emin olmak istiyorum. Cünkü cok düsünüyorum bu konuyu.

Back