Aklıma düştü bir kere...?

Yanlış biliyorsun ablacım, kullanmadığın siteye karşı bu önyargı neden? Yukarıda da yazdım ben kocamı kaydıraraktan buldum. Hayal ürünü falan da değilim yani, kendimden şüpheye düşürüyorsunuz beni.

Kocanizi koca bulma amacıyla mı buldunuz yoksa bulduğunuz kişi koca olmaya layık mi cikti

Kimse oradan bulduğu ile evlenmez demedim ki, oralara giriş amacı evlilik değil dedim. Çok nadir bir yüzdedesiniz belli. Ben de facebook tan buldum bu arada.

Benim de var appten tanışıp evlenen arkadaşım. Sevişmek için buluşup evlendiler, bunun nesi garip ki?
Oradaki insanlar da dışarıda gördüğümüz insanlar. Farklı bir yaşam formu değiller herhalde.

Tinder da yaş aralığını seçebiliyorsunuz isterseniz .Yanı öyle yaparsaniz küçük erkekler size yazmaz.
Ne aradığınızı da açıklama kısmına tam olarak yazarsanız karşı taraf ona göre kaydırır sizi evlilik istediginizi vs.
Çünkü genelde fuckbuddy tarzı şeyler için kullanıyor millet o siteyi .
Ama ben ordan tanışıp evlenen insanları da duydum neden olmasın olabilir şans işi biraz.
Nisanli olan akademisyene gelince uzak durun bekarlara yönelin.

Konuyu açan arkadaşa aşinalığım yok. Dolayısı ile bu üyeyi tanıdığım için yorumumun yumuşak olduğu düşünülmesin. Tüm yazılanları okudum.

Konuda da sadece nişanlı bir adama yazmayı düşünmesi olayına takıldım, yazarsa yanlış yapmış derim. Nişanlı ya da sevgilisi olan insanlara atılımda bulunmak kesinlikle yanlış bir şey bence. Ama onu da yapmamış zaten.

Diğer büyüyen mevzuya gelince;
Yahu arkadaşlar insan kriterini kendi oluşturur. Şekilciyse şekilcidir, fiziği, kültürü, mesleği, parayı baz alıyorsa alır. İsterse bunları birinci sıraya koyar, isterse karakter özelliklerini ikinci sıraya koyar. Bize ne, kime ne? Ne istediğini biliyorsa neden kriterleri yadırganıyor ki? O evlenecek, o sevgili olacak, o yaşayacak. Olmazsa olmazları, prensipleri varsa var. Bunlar bir anda oluşmamıştır. Koskoca 27 yaşında bir kadın bu. Belki 35 yaşındaki bir insandan daha çok hayat tecrübesine sahiptir, yaşaya yaşaya ne istediğini anlamıştır. Onun şu anki doğrusu budur, yanlış seçim yapıp yapmadığını ilerde görür.
Bacak boyu olayına hiç takılmadım. Kendi fiziksel özelliklerini belirtmesi iddialı ama garipsenecek bir durum değil.
Bizim toplumumuzda aynı anda egosu aşırı yüksek ve kendini aşırı beğenmiş tipler genelde cahil ve görgüsüz oluyor. Ama bu konu farklı.
Bu kadın kendini geliştirmiş, birikimli biri belli ki. Kişisel özelliklerini kendi penceresinden anlatmasında takılacak bir şey yok bence. Toplumun alışkın olmadığı bir tavır olması onu yanlış yapmaz.

İnsanlar kendi küçük çevrelerini bütün toplum geneli sanıp yorum yapıyor. O yüzden anlayamamalarını anlıyorum.
Onlara bir yorumum yok zaten.
Bende sizi tanımıyorum ve objektif yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…