aklım takıldı????

gly1987

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
12
0
37
Kızlar benim bebeğim 3 ay 24 günlük. Şu an uzattığım nesnelere ya da elime tepki vermiyor. Yani uzanıp yakalama eğilimi yok sizce normal mi?? Daha çok mu erken??
mesela masaya yaklaştırdığım szaman masaya vurur bundan zevk alır diyorlar ama oğluö hiç öyle şeyler yapmak istemiyorum. Bu tarz davranışları geliştirmej için neler yapabilirim lütfen bana yardım edin...

Canim bu tarz seyler her anne icin tedirgin edici oluyor ama internette yazanlara gore hareket etme derim her cocugun algisi gelisimi farklidir benim oglumda ayina gore bazi yapmasi gerekenleri yapmiyor ama yaptigi bazi seylerde kendi yasitlarindan ilerde .bbegini yasiti olan hicbir bebekle kiyaslama bence:))

Çok teşekkür ederim aslında dediğin gibi takmamata çalılıyorum ama bi taraftan da acaba yanlış bişey mi yapıyorun dşye tedirgin oluyorum. Cevabın için çok teşekkürler.

Rica ederm bende o duygulari cok fazla yasadigim icin cevap vermek istedim azda olsa icin rahatladiysa ne mutlu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…