- 20 Şubat 2018
- 41
- 3
- 1
- 30
Merhaba arkadaşlar. Size bisey danışmak istiyorum. Geçenlerde durusmam vardı,boşanma davası. 7 aydır ilk kez eşimi duruşma salonunda gördüm. Hiç konuşmadık ama muhattap olmadık hiç ben salonda otururken sürekli gidip gelip bana doğru bakti gitti tekrar geldi bakti öyle bi 10 dk falan sürdü daha sonra zaten içeri aldılar karşılıklı oturduk hakim neden boşanmak istediğimizi sordu soyledik çekişmeli oldugu için ziynetleri vermediği için dava eylüle ertelendi. Davadan sonra eşimin sosyal medya hesaplarda böyle olumlu şeyler paylaştığını görmeye başladım. Benim çektiğim fotoğrafları falan paylaşmaya başladı işte olumlu sözler işte nasip sabir hayirlisi gibi ve kapımın önünde çekilmiş fotoğrafını aceba bunlar ne anlama geliyor olabilir. Kendimi mi kandırıyorum yoksa oluruna mi bıraktı yoksa özlüyor mu beni anlam veremiyorum. Benim ona olan duygularımı hiç sormayın zaten o karmakarışık. Bazen diorm herşeye yeniden baslayabilirmiyiz?? bazen hiç oluru yok gibi geliyor bilmiormm. Arkadaşlar önceki konularda yazdığım için açıklama getirmemiştim ama anlaşamıyorduk onun bana karşı baskıları aşırı cimriliği yüzünden bu noktaya geldik ne yazık kii.
Son düzenleme: