• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklım karmakarisirik

Sizce herşeyi bir kenara bırakıp gurururumu ayaklar altına alıp son bir kez ona gidip konusmalimiyim

• Ankete Katılan
    28
  • Anket Kapalı .

esracskn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
41
3
1
30
Merhaba arkadaşlar. Size bisey danışmak istiyorum. Geçenlerde durusmam vardı,boşanma davası. 7 aydır ilk kez eşimi duruşma salonunda gördüm. Hiç konuşmadık ama muhattap olmadık hiç ben salonda otururken sürekli gidip gelip bana doğru bakti gitti tekrar geldi bakti öyle bi 10 dk falan sürdü daha sonra zaten içeri aldılar karşılıklı oturduk hakim neden boşanmak istediğimizi sordu soyledik çekişmeli oldugu için ziynetleri vermediği için dava eylüle ertelendi. Davadan sonra eşimin sosyal medya hesaplarda böyle olumlu şeyler paylaştığını görmeye başladım. Benim çektiğim fotoğrafları falan paylaşmaya başladı işte olumlu sözler işte nasip sabir hayirlisi gibi ve kapımın önünde çekilmiş fotoğrafını aceba bunlar ne anlama geliyor olabilir. Kendimi mi kandırıyorum yoksa oluruna mi bıraktı yoksa özlüyor mu beni anlam veremiyorum. Benim ona olan duygularımı hiç sormayın zaten o karmakarışık. Bazen diorm herşeye yeniden baslayabilirmiyiz?? bazen hiç oluru yok gibi geliyor bilmiormm. Arkadaşlar önceki konularda yazdığım için açıklama getirmemiştim ama anlaşamıyorduk onun bana karşı baskıları aşırı cimriliği yüzünden bu noktaya geldik ne yazık kii.

Son düzenleme:
Lütfen bunlara aldırış etmeyin eğer çok isterse kendisi gelip konuşabilir yetişkin insanlarsiniz iş bu noktaya geldiyse nasıl oldu bilmiyorum illaki bir sebep vardır kendiside adım atabilir haliyle

Boşanma sebebiniz sizi bu aşamaya getiren nedene göre cevap değişir. Yorum ve oylama için biraz ayrıntı vermeniz gerekiyor.

Sosyal medyada yapılan paylaşımları ciddiye almayın. Hem boşanma davası açtığınız adamı neden hala takip ediyorsunuz ki? Önünüze bakıp bunlari düşünmeyin. İstediği bir şey varsa iletişim kursun öyle ergenler gibi sosyal medyada tuhaf göndermelerle bir yere varılmaz.

Merhaba arkadaşlar. Size bisey danışmak istiyorum. Geçenlerde durusmam vardı,boşanma davası. 7 aydır ilk kez eşimi duruşma salonunda gördüm. Hiç konuşmadık ama muhattap olmadık hiç ben salonda otururken sürekli gidip gelip bana doğru bakti gitti tekrar geldi bakti öyle bi 10 dk falan sürdü daha sonra zaten içeri aldılar karşılıklı oturduk hakim neden boşanmak istediğimizi sordu soyledik çekişmeli oldugu için ziynetleri vermediği için dava eylüle ertelendi. Davadan sonra eşimin sosyal medya hesaplarda böyle olumlu şeyler paylaştığını görmeye başladım. Benim çektiğim fotoğrafları falan paylaşmaya başladı işte olumlu sözler işte nasip sabir hayirlisi gibi ve kapımın önünde çekilmiş fotoğrafını aceba bunlar ne anlama geliyor olabilir. Kendimi mi kandırıyorum yoksa oluruna mi bıraktı yoksa özlüyor mu beni anlam veremiyorum. Benim ona olan duygularımı hiç sormayın zaten o karmakarışık. Bazen diorm herşeye yeniden baslayabilirmiyiz?? bazen hiç oluru yok gibi geliyor bilmiormm
Şimdi eski konunuza baktım sanırım boşanmanızın temel nedeni eşinin cimri olması galiba öyle anladım.

Sanırım siz o zaman barışmak için adım atmışsınız ama o istememiş,ve eşin boşanırım ama birşey vermek istemiyorum demiş.

Yeni olan olayda aslında belli ne olduğu altın,tazminat ve nafaka vermemek için öyle davranıyor davayı geri çekin diye sanırım,cimri olan adamın tekrar barışacağında değişeceğini zannetmiyorum peki gerçekten cimri mi.

Şimdi eski konunuza baktım sanırım boşanmanızın temel nedeni eşinin cimri olması galiba öyle anladım.

Sanırım siz o zaman barışmak için adım atmışsınız ama o istememiş,ve eşin boşanırım ama birşey vermek istemiyorum demiş.

Yeni olan olayda aslında belli ne olduğu altın,tazminat ve nafaka vermemek için öyle davranıyor davayı geri çekin diye sanırım,cimri olan adamın tekrar barışacağında değişeceğini zannetmiyorum peki gerçekten cimri mi.

Size yaşadığım bazı olayları anlatayım siz karar verin cimrimi yoksa ben mi abartıyorum. Kendisi yaptığım yemeklere asla et koydurtmazdi etsiz yap et pahalı yemeklerde yağı az kullan derdi yağ bitince hemen kızardı. Misafirim geldiğinde çok çeşit yapmama kızardı 2 3 çeşit yap yeter derdi. Avizelerin lambaları gevsetirdi biri yeter derdi. Sadece 1 hafta ailemin evinde kalıp gittiğimde sen yoksun diye elektrik doğalgaz parası az geldi diye benimle sakalasir gibi rencide ederdi elbise ayakkabı almaz olanlarla idare et derdi kendine aylarca ayakkabı almazdi ve daha bisürü şey....

Cimri erkekle ömür geçmez.
Baskıcılığına değinmiyorum bile.
En kötü eş tipi cimri eş bence.
Kurtulduğunuza şükredip arkanıza bile bakmayın.
Ayrıca sosyal medya mesajlarından anlam çıkarmanız ilginç geldi bana.
Ex eşin bir diyeceği olsa mahkemede söylerdi ya da en kötü ihtimalle sizi telefonla arardı.
Bence adam uzlaşıp nafaka , tazminat vermemenin derdinde ama siz meseleyi yanlış algılıyorsunuz.

Size yaşadığım bazı olayları anlatayım siz karar verin cimrimi yoksa ben mi abartıyorum. Kendisi yaptığım yemeklere asla et koydurtmazdi etsiz yap et pahalı yemeklerde yağı az kullan derdi yağ bitince hemen kızardı. Misafirim geldiğinde çok çeşit yapmama kızardı 2 3 çeşit yap yeter derdi. Avizelerin lambaları gevsetirdi biri yeter derdi. Sadece 1 hafta ailemin evinde kalıp gittiğimde sen yoksun diye elektrik doğalgaz parası az geldi diye benimle sakalasir gibi rencide ederdi elbise ayakkabı almaz olanlarla idare et derdi kendine aylarca ayakkabı almazdi ve daha bisürü

Bence ne fotoğrafa ne de olursa sayet iletisimine kanmayın. Bunları tekrar yaşamak istemiyorsaniz önünüze bakın .

Lütfen bunlara aldırış etmeyin eğer çok isterse kendisi gelip konuşabilir yetişkin insanlarsiniz iş bu noktaya geldiyse nasıl oldu bilmiyorum illaki bir sebep vardır kendiside adım atabilir haliyle

Çok haklısınız o biraz gururlu inat bide o yuzden böyle bir soru sordum

Back