aklım karıştı

Canım o aileyle oturmak istedi evlenmeden önce sorduğum ve bana asla düşünmüyorum dediği halde böyle bir düşüncesi varmış ben kabul etmediğim için olay hakartlere kadar vardı en son olarak beni annelerine gitmem için baskı yaptı beni istemediklerini bildiğim için gitmedim eger giseydim bu evlilik devam edicekmis yada altında yatan başka sebep vardı bilemiyorum olaylar bu noktaya geldi ="mb1, post: 39152819, member: 385318"]O güne kadar aramayıp davayı açtıktan sonra aradıysa ve arkadaşlarına ayrılamaz dediyse senin onu aramanı beklemiştir. ya da gerçekten kızmıştır. sen davayı açınca da merak etmiştir. kavganın nedeni aileymiş de nasıl bi konuydu ve sen gerçekten boşanmak istiyor musun? böyle sorular sorduğuna göre gerçekten istemiyorsun.[/QUOTE]
Can
OTE="mb1, post: 39152819, member: 385318"]O güne kadar aramayıp davayı açtıktan sonra aradıysa ve arkadaşlarına ayrılamaz dediyse senin onu aramanı beklemiştir. ya da gerçekten kızmıştır. sen davayı açınca da merak etmiştir. kavganın nedeni aileymiş de nasıl bi konuydu ve sen gerçekten boşanmak istiyor musun? böyle sorular sorduğuna göre gerçekten istemiyorsun.[/QUOTE]
Can

Uzuldum sizin adiniza, esinizin ayaklari yere saglam basmadigi icin ailesinin etkisi altinda fazlasiyla kalmis.
Sizde sabir tasi degilsiniz ama, bir yere kadar katlanabilirsiniz. Sadece bir telefon gorusmesinin etkisi altinda kalip kararinizin yanlis oldugunu dusunmezsiniz umarim. Esiniz bir telefondan daha fazla caba gostermeliydi ailesini bir arada tutabilmek icin. Esiniz ailenizin diregi sonucta, o ailesine egilimler gosterince aileside dogal olarak coker.

Hakkinizda hayirlisi. Umarim esiniz gec olmadan farkeder yaptigi hatanin buyuklugunu ve size ve cocuguna sahip cikar. Sahip cikmazsada sayet, dogru bir karar vermissinizdir demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…