- 30 Ocak 2015
- 5
- 0
- 44
- Konu Sahibi mavi papatya
Canım o aileyle oturmak istedi evlenmeden önce sorduğum ve bana asla düşünmüyorum dediği halde böyle bir düşüncesi varmış ben kabul etmediğim için olay hakartlere kadar vardı en son olarak beni annelerine gitmem için baskı yaptı beni istemediklerini bildiğim için gitmedim eger giseydim bu evlilik devam edicekmis yada altında yatan başka sebep vardı bilemiyorum olaylar bu noktaya geldi ="mb1, post: 39152819, member: 385318"]O güne kadar aramayıp davayı açtıktan sonra aradıysa ve arkadaşlarına ayrılamaz dediyse senin onu aramanı beklemiştir. ya da gerçekten kızmıştır. sen davayı açınca da merak etmiştir. kavganın nedeni aileymiş de nasıl bi konuydu ve sen gerçekten boşanmak istiyor musun? böyle sorular sorduğuna göre gerçekten istemiyorsun.[/QUOTE]
Can
OTE="mb1, post: 39152819, member: 385318"]O güne kadar aramayıp davayı açtıktan sonra aradıysa ve arkadaşlarına ayrılamaz dediyse senin onu aramanı beklemiştir. ya da gerçekten kızmıştır. sen davayı açınca da merak etmiştir. kavganın nedeni aileymiş de nasıl bi konuydu ve sen gerçekten boşanmak istiyor musun? böyle sorular sorduğuna göre gerçekten istemiyorsun.[/QUOTE]
Can
Can
OTE="mb1, post: 39152819, member: 385318"]O güne kadar aramayıp davayı açtıktan sonra aradıysa ve arkadaşlarına ayrılamaz dediyse senin onu aramanı beklemiştir. ya da gerçekten kızmıştır. sen davayı açınca da merak etmiştir. kavganın nedeni aileymiş de nasıl bi konuydu ve sen gerçekten boşanmak istiyor musun? böyle sorular sorduğuna göre gerçekten istemiyorsun.[/QUOTE]
Can