merhaba herkese. uzun zamandır aklıma takılan bişiy var birtürlü çözümünü bulamadım. ben üniversite öğrencisiyim. okulum için almam gereken fiyatı 1200 tl civarlarında olan bir alet var. Ailem parasını vericeklerini söylüyor ama ben kabul edemem, kendi eksiklerini halletmeden bana para harcamalarını istemiyorum.
gelecek yıla kadar para biriktirmeliyim. hem okuyup hem çalışmak istesem de okul programım bunu mümkün kılamıyor. haftasonları çalışmabilmem için anketörlük ilanına başvurdum. günlük 60 tlymiş. başvurumu onayladılar. daha önce hiç anketörlük yapmadım. zor olsa da kendime inanıyorum fakat, ailem onca çileye değmez diyor. hep ayakta soğukta değmez diyorlar. ben okul döneminde de çalışamıycaksam, geriye yaz dönemi kalıyor. kasiyerlik ya da mağaza görevlisi olabilir miyim diye düşünüyorum o konuda da bir bilgim yok. öğrenciyim diye kabul etmezlerse? garsonluk düşünsem de cılız görürler pek yapabiliceğimi sanmazlar almazlar gibi geliyor. nerelere başvurabilirim beni nereleri alır yardımcı olur musunuz? var mıdır bildiğiniz firmalar bildiğiniz pozisyonlar?