Aklım iyice karıştı yardım lütfen!!!!!!!

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
adetime daha on beşgün var fakat dün akşam kahverengi lekelenme gördüm çok şaşırdım.beş aydır da eşimle korunmyoruz.korunmayı bıraktığımızdan beri de adetlerim on gün-onbeşgün gecikmeli oluyordu.ama b da neyin nesi anlamadım.Adet belirtileri olarak da ne karnım ağrıyor ne göğüslerim.BİR FİKİR VEREBİLİR MİSİNİZ?inşallah hamileyimdir.şimdi ben 28inde adet görecekmiyim şuandada sadece kahverengi arada lekelenme geliyor sökmezse hamilelik olasılığım var mıdır arkadaşlar??:uhm:

inşalla hamilesindir canım ama bi düzensizlik olduğunu söylüyorsun bu biraz kafa karıştırıyor. lekelenme 1-2 gün falan oluyormuş sanırım ve adet dönemine yakın oluyormuş. yani sen en iyiisi bi tahlil yaptır garanti olsun...adetine 15 gün varsa daha yumurtlama döneminde olman gerekiyor. ve hamilelik olsa bile öle hemen yerleşme kanaması olmaz 7-8 gün sora olurmuş... bende bebek için uğraşuıyroum ama buralarda bilgi sahibi olduk valla:)

dogru soyluyor bencede babyface.bu arada slm arkadaslar.ben 9 aylık evlıyım.coocuk ıstemıyodum.ama kac gundur hamılelık belırtılerı vardı.hamıle kaldıgımı dusunuyodum.bugun kan testı yaptırdım.sonuc negatıf.sevıncegımı zannetım.ama ıcım bı tuhaf oldu.üzüldüm sanki..bide herkes hamilelik bekliyordu

selam bende 2 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek için çabalıyoruz.. malesef gelmedi hala...

bende öyle düşünüyordum arkadaşlar umutlanmak istemedim ama çok ilginç bir durum acaba neyle alakalı olabilir yumurtlama dönemimde olmam gerekirken bu da ne allah allah neden böyle oldu o halde yafisfisfis

bende öyle düşünüyordum arkadaşlar umutlanmak istemedim ama çok ilginç bir durum acaba neyle alakalı olabilir yumurtlama dönemimde olmam gerekirken bu da ne allah allah neden böyle oldu o halde yafisfisfis

ya canım aynı dertten bugün doktora gittim bende. ovulasyon kanaması die bir kanama çeşidi var, yumurtanın çatladığını gösteriyomuş. ama başka nedenleride olabilio. benimkinde progesteron eksikliğine bağlı adet düzensizliği çıktı mesela. sana doktor ne der bilmiyorum ama gebelikten şüphelenip kanda gebelik testi yaptı bana doktor. benimde senin gibi adetimin tam 15. gününe denk geldi bu kanama. ama gebelik yokmuş maalesef senağlama umarım senin vardır.

X