• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Aklım çok karıştı yardım eder misiniz resimli

pixim

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
1.358
17
358
Ankara
Merhaba diğer başlıkda da sormuşdum 2 kişiden cvp aldım ama açıkcası içim rahat etmedi. Benim saçlarım tarçın bakır 4-5 boyamadır bunu boyuyorum onun öncesinde de açık karameldi kuaförde boyatıyordum. Şimdi acaba biraz değişiklik mi yapsam diyorum ama çok koyulaşmasını istemiyorum ve saçlarımda bakırlığın olmasını istiyorum. İlk resim kendi saçım. ikinci resim yaklaşık olmasını istediğim tonlar. Çok yakın tonlar biliyorum ama kafama göre yaparsam koyulaştırırım diye çok korkuyorum çünkü 1.5 sene önce siyahdan karamele dönmek çok zor olmuşdu saçlarım yavaş yavaş toplanıyor.

$DSCF4056.jpg $Kimberley+Walsh+Leaving+Soho+Hotel+London+2DrLFqhHC9Jl.jpg

LOREAL RECITAL PREFERENCE - 8.34 FLORANSA KOYU SARI DORE BAKIR
Palette 8-65 Kahve köpüğü
Loreal Casting Creme Gloss Bal köpüğü

Önerenler oldu sizce hangisi daha iyi olur? Birde bu renklere boyayanlar varsa acaba onlarda resim ekleyebilir mi fikir oluşur yaklaşık kafamda. Teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
bence 8.65 olur gibi geldi ama onda bakırlık olduğunu zannetmiyorum :)
8.34 hiç kullanma çok fark olmaz tarçın bakırdan
bal köpüğü de koyu çıkarır saçını

bence saç rengin şuan güzel değiştirme cnm

ben geçen ay kahve köpüğü kullandım bakırlığı yoğun bir renk şuan saçını sadece onunla boya hatta içine birazda palette natural açık karamel koy karıştır sür o renk olur :7:

teşekkür ederim peki dilşad sende hiç resim varmı görsem içime daha da çok sinerdi

bence 8.65 olur gibi geldi ama onda bakırlık olduğunu zannetmiyorum :)
8.34 hiç kullanma çok fark olmaz tarçın bakırdan
bal köpüğü de koyu çıkarır saçını

8-65de hiç bakırlık yok mudur anlamadım ben biraz bakır parlaması olsun istiyorum. birde eğer beğenmezsem geri tarçın bakıra dönsem tutar mı sizce?

cnm kahve köpüğünde bakırlık yoğun dene bence istersen tarçın bakırada dönmen kolay olur :79:

aris süpersin cnm :9: ama artık şunu net söyliyebilirim ki kahve köpüğünü hiç beğenmedim öyle altın karamel gibi canlı değil :79:

cnm bak bu resimdeki altın karamel ve birkaç kez yıkanmış hali bundan bir ton koyu oldu ve şimdi soldu böyle canlı değil $altın karamel.jpg

Son düzenleme:
palette altın sarı boyuyorum:) dore sarı ama sanki hafif bakırlık ta var gibi:) şimdi bu rengin üstüne röfle yaptırıcam ama açıklı koyulu röfle tahminimce sarı karamel karışımı bir renk olacak.. saç rengini beğendim ama fazla koyultursan sonra açması kolay olmuyor..:71: sevgiler......

teşekkür ederim canım çok koyu değil ve bakırlık var yani içinde anladığım kadarıyla

ben daha koyultmam cnm artık daha açığa gidiyorum :79: evet altın karamelde süper bir ton bakırlık var aktıkça güzelleşen

Son düzenleme:
belki biliyorsunuzdur birşey daha sorucam tarçın bakır boyadıkça daha koyu mu oluyor bana mı öyle geliyor ilk boyadığımda daha açık bakırdı şuan daha koyu bakır gibi sanki

ilk boyadığın hafta öyle durur ama yıkadıkça açılan güzelleşen bir renk o da bir onu denemedim onuda denicem nasıl olsa hemen akıyor :79:

merhaba kızlar.geçen sene paletin altın karameliyle bronz kahvesini karıştırıp kendim boyamıştım.dışarı çıkınca saçımın rengini hep beğeniyorlardı.:17:yine boyamayı düşünüyorum.:10:

bencede boya matilda81 çok hoş oluyor ikisinin karışımı yumuşak hoş bir renk çıkıyor :7:

Back