canım böyle durumlarda 2 günde bir kan testi yapılması gerektiğini biliyorum canım
doktorunla görüştün mü
Canim öncelikle gecmis olsun. Bende gecen ayki adetimi (22 nisan) beklerken bir kac gün önce test yapmistim silik cizgi gördüm, inanamadim, hatta dijital clearblue testi kullandim ondada hamile yazisi cikti, hatta o testin hassasligi 50 üzerinde. Gel görki adetim bekledigim tarihte geldi ve ben kendi kendime testlerde bozukluk var dedim beni kandirdi bu gicik testler diye söylendim. Yanliz adetim cok az miktarda geldi ama ben pek üstüne düsmemistim, aradan yaklasik 1 hafta gecti aniden sancilandim ve tuvalette sanciyla beraber kocaman bir parca düsürdüm. Anladimki bebekti o. Saglik olsun dedik giden gitti yapacak bisey yok artik dedik esimle. Ertesi gün tekrar ayni sanci ile bi parca daha düstü buda bebegin icinde bulundugu plasentaydi. Agladim sizladim sonra hastaneye gittik ve düsük yaptin dediler. Benim yasadigim üstüne görme olayi. Zaten cok talihsizlikler yasadigim icin gebe olacagim hic aklima gelmemisti, 6 senedir ugrasiyorduk. Cok uzun oldu ama bende senin gibi merakla adetimi mayis ayinda bekliyordum ve 21 mayista adet oldum. Yani hic gecikme falan yoktu. Insallah sendede kötü bisey yoktur.
arkadaşım kanda gebelik testi yaptığında hamile sayılman için 5in üstünde çıkması gerekiyor. benimde 2 negatif tüp bebek denemem var ve 28 günde düzenli bir şekilde regli olmama rağmen tedavi sonrası düzenim bozuldu, günlerim 28 üstüne çıktı.30-32 günde olmaya başladı. az oldu vs... hatta dediğin gibi bendende kocaman parça düştü. B-hcg de 5.5 e kadar olan değer negatiftir.
eğer düşükte olmuş olsa daha yüksek çıkması gerekiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?