Aklim basima yeni geliyor ama sanirim cok gec..

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Sizlere kisaca nasil anlatsam bilmiyorum..
Bir yandan seviyorum bi yandan pismanim sanki gozlerim bagliymis agzim dilim baglanmis tum bunlar olurken..

Dugunume tam 10gun var.
Bundan yaklasik 1sene once ev alinacagini icini istedigim gibi doseyecegim soylendi.
Simdi ki durum ise ailesinin oturdugu yaklasik 50senelik bir binada oturacagiz. Kendi evimiz olana kadar bina kendiledine ait 4katli.
Yeni ev alacagiz adi altinda esya alinmadi onlarin kullandigi koltuklar buzdolabi gardrop yatak...
Bunlara nasil boyle sessiz kaldim bilmiyorum.
Aslinda basli basina hata olan bisey sanirim kaynanamin bir kere bile ailemi yemege davet etmemesi ailemden uzak durmasi..
Hatta nisanimizda nisanlima takilam altinlari alip cantasina atmasi.. Ve nisanlimin ailesi ne derse o tavri ozellikle kiz kardesine duskunlugu.. O ne derse dogrudur tavri.. Bi yere girdifimizde ona hediyeler almasi ilk onu dusunmesi.. Ben ordan begenmeyince baska yere gidelim dedigimde baska zaman giderizdemesi... Dini nikahimiz yapildi biliyoum kinayacaksini ve resmi nikah olmadan yasak herseyin farkinsayim ama konuyu buyonden degerlendirmeyin.
Nisanlima artik esime diyim yatak odasi alalim diyince annesinin kullandigi yataga yeni diyerek baslik alip kullansak ne olur demesi..
Ustelik onlarin kullandigi buZdolabini yeni eve cikana kadar kullanin demesi.. Yeni eve cikacagimiz belli bile degil iken..
Kisacasi evlilikten sogudum kendi hatalarim gozum okadar kapaliymiski herseyi koru korune kabul etmisim..

gecmıs olsun resmen hastalıklı bı ask yasamıssınız

bence ımam nıkahıda olsa 10 gunde kalsa sonradan bosanmaktan ıyıdır ıyı dusunun

geç değil.. oturup iyice düşünün olmadı ben bu şekilde yaşayamam eşyalar felan alınsın bu zaman içinde deyin

eğer eşinizi seviyorsanız, onu ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, inanın halloluyor.
ben 6 ay kayınvalidemle yaşadım, ayrı eve çıkacağız umuduyla. çok şükür çıktık. koltuk takımım, buzdolabım, çamaşır makinem, televizyonum, orta sehpam ikinci el. gardrobum yok, yemek masam yok, bulaşık makinem yok, buzdolabım bozuk, ütü masam yok. bi ütüm ve karyolam sıfır. kayınvalidemle yaşamaktansa, çook şükür.
mutluysan, pek önemi kalmıyor. evlendikten sonra da değiştirirsiniz. biz de değiştiriyoruz. yeni buzdolabım yolda inşallah.

ama eşinin ikna edilmeye açık biri olmadığını, kayınvalidenin onun aklına girebileceğini falan düşünüyorsan, arkadaşların dediği gibi boşanmaktansa evlenme. son dakika ayrıldı desinler, boşandı demesinler.

Valla ben esyanin ucuzu pahalisinda asla olmadim olmam ama baskasinin kullandigi esyayi kullanmak kadar sacma bisey yok bana gore,hele ki yeni evliyseniz...
Kabul etmeyin lutfen.

Arkadaşim diğer konuna yazsaydin ya bunlari konu tekrari yasak.
Ailen nasil izin veriyor bunlara?

ben 5 gün kala yüzüğü atan gördüm mutsuzsan at gitsin bugün o eşyaları almayan yarın kullanıyorsun zaten ne gerek var masrafa der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…