Merhabalar akita markasını duydum ve hatta gülsuyunu , kil maskesini severek kullanıyorum.Daha bir sürü ürünleri var, kullanmadan önce bende baya araştırmıştım gerçekten gülsuları %100 doğal ve zaten kullanırkende farkına varabiliyorsunuz.Cildinizdeki değişimi kısa sürede görebiliyorsunuz.
Rica ederim canım :) ,evet ürünlerin hepsi doğala yakınmış .Merkez ofislerini arayıp baya bilgi almıştım hatta ürünlerini yurtdışına gönderiyorlarmış. Yurt dışına giden bir marka kötü olmaz diye düşünerek ürün almıştım. Maskeyi de kullanırsan yorumlarını bekliyorum canım
Ben taktım bu akitaya çok araştırdım, içeriklerine baktım en sonunda alıp kullandım çok memnunum. cepa yakın bana ordan aldım, uygulamada yapıyorlar, doğal olan ürünlerinden alıyorum genelde. Ama butik olmasa inanmazdım doğal olduğuna. Kullanıncada tamamen emiyor cilt filan ordanda anladım. bilmiyorum çok memnunum. Bide başka Lancome dan aldığım bir krem vardı onuda atamadım tabi bitirdim sonra akita ya devam ettim. İnsan verdiği paraya acıyor tabi.
Merhaba
iste artik en buyuk sorunumuz yakin uzak meselesini de ortadan kaldiriyor Akita yetkilileri. Hersey on-line simdi. bosuna AVM'ye kadar gitmemize gerek kalmadi. ben her sekilde memnunum.
Merhaba
iste artik en buyuk sorunumuz yakin uzak meselesini de ortadan kaldiriyor Akita yetkilileri. Hersey on-line simdi. bosuna AVM'ye kadar gitmemize gerek kalmadi. ben her sekilde memnunum.
evet canım aynen öyle, internetten aldım, hemen gönderiyorlar, çok kısa zamanda geldi ürünler.
nasıl da kendi kendine işveler yapıyor,
canım mış canını yerim senin .....
kremdelisi ve hanimsarisi
aynı kişilerdir...