Cilt Bakımı Ürünleri AKİTA (doğal gül ürünleri) kullanan veya duymuş olan var mı ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

April

Hep daha daha çok oku!!!
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
9.971
10
Arkadaşlar,
Rosense'in içeriğinde gül özü-yağı var ama Gülsuyu hariç hiçbir ürünü tam doğal değil. tüm kimyasallar var içinde...:çok üzgünüm:

buna alternatif AKİTA diye bir firma var. bu da Isparta'dan.
ürünleri %100 doğala yakınmış.

kullanan veya duyan varsa yorum bekliyorum kızlar, çok merak ettim..yerimseniben
a.s.

hiç duyan olmamış mı ? :KK43:

Son düzenleme:
Merhabalar akita markasını duydum ve hatta gülsuyunu , kil maskesini severek kullanıyorum.Daha bir sürü ürünleri var, kullanmadan önce bende baya araştırmıştım gerçekten gülsuları %100 doğal ve zaten kullanırkende farkına varabiliyorsunuz.Cildinizdeki değişimi kısa sürede görebiliyorsunuz.

Merhabalar akita markasını duydum ve hatta gülsuyunu , kil maskesini severek kullanıyorum.Daha bir sürü ürünleri var, kullanmadan önce bende baya araştırmıştım gerçekten gülsuları %100 doğal ve zaten kullanırkende farkına varabiliyorsunuz.Cildinizdeki değişimi kısa sürede görebiliyorsunuz.

ay çok sevindim cevabına canım =)
sadece Gülsuyu değil aslında diğer ürünleri de, piyasadaki diğer ürünlere kıyasla daha doğalmış. yoksa Rosense'in de Gülsuyu zaten %100 doğal ama diğer ürünleri değil.

ilgine tesekkur ederim cnm, kil maskesini çok merak ediyorum ben de, çok sağol =)a.s.

Rica ederim canım :) ,evet ürünlerin hepsi doğala yakınmış .Merkez ofislerini arayıp baya bilgi almıştım hatta ürünlerini yurtdışına gönderiyorlarmış. Yurt dışına giden bir marka kötü olmaz diye düşünerek ürün almıştım. Maskeyi de kullanırsan yorumlarını bekliyorum canım

Rica ederim canım :) ,evet ürünlerin hepsi doğala yakınmış .Merkez ofislerini arayıp baya bilgi almıştım hatta ürünlerini yurtdışına gönderiyorlarmış. Yurt dışına giden bir marka kötü olmaz diye düşünerek ürün almıştım. Maskeyi de kullanırsan yorumlarını bekliyorum canım

çok sağol canım, ben de sipariş etmeyi düşünüyorum bakalım =)

Ben taktım bu akitaya çok araştırdım, içeriklerine baktım en sonunda alıp kullandım çok memnunum. cepa yakın bana ordan aldım, uygulamada yapıyorlar, doğal olan ürünlerinden alıyorum genelde. Ama butik olmasa inanmazdım doğal olduğuna. Kullanıncada tamamen emiyor cilt filan ordanda anladım. bilmiyorum çok memnunum. Bide başka Lancome dan aldığım bir krem vardı onuda atamadım tabi bitirdim sonra akita ya devam ettim. İnsan verdiği paraya acıyor tabi.

Merhaba
Ben Akita kozmetik urunlerini yakindan takip ediyorum. Butun urunleri %100 dogal olup hic bir katki maddesi icermiyor, gonul rahatligi ile butun urunlerini kullanmanizi tavsiye ederim. Benim kokulara karsi alerjim oldugu icin piyasada bulunan neredeyse butun urunleri denedim, ucuz pahalli hic farketmiyor inanin. Akita urunlerinin en guzel yanlarindan biriside kokusuz urunleri olusu. benim cildim cok kuru oldugu icin sayisiz urunler denedim ama hic birisinden bu sekilde guzel sonuc almadim. bebeklerim icinde akita urunlerini rahatca kullaniyorum. Zaten Akita hizmeti kapiniza getiriyor, hersey on-line. Hic kapi kapi aramaniza da gerek yok. Birde yeni duydum ki web sayfalarinda kucuk videolar kullanip urunlerin kullanimi hakkinda bilgi vereceklermis. Umarim benim mutlu oldugum kadar diger bayan arkadaslarimda Akita urunleri ile mutlu olurlar.

Ben taktım bu akitaya çok araştırdım, içeriklerine baktım en sonunda alıp kullandım çok memnunum. cepa yakın bana ordan aldım, uygulamada yapıyorlar, doğal olan ürünlerinden alıyorum genelde. Ama butik olmasa inanmazdım doğal olduğuna. Kullanıncada tamamen emiyor cilt filan ordanda anladım. bilmiyorum çok memnunum. Bide başka Lancome dan aldığım bir krem vardı onuda atamadım tabi bitirdim sonra akita ya devam ettim. İnsan verdiği paraya acıyor tabi.

Merhaba
iste artik en buyuk sorunumuz yakin uzak meselesini de ortadan kaldiriyor Akita yetkilileri. Hersey on-line simdi. bosuna AVM'ye kadar gitmemize gerek kalmadi. ben her sekilde memnunum.

Merhaba
iste artik en buyuk sorunumuz yakin uzak meselesini de ortadan kaldiriyor Akita yetkilileri. Hersey on-line simdi. bosuna AVM'ye kadar gitmemize gerek kalmadi. ben her sekilde memnunum.

evet canım aynen öyle, internetten aldım, hemen gönderiyorlar, çok kısa zamanda geldi ürünler.

Merhaba

merhaba ben akitaya ulaşmaya çalışıyorum.ankamallden kremler aldım bakım yaptılar.yaklaşık bin liralık ürün aldım.hiç bir işe yaramadı ankamalle birde gittim ki standda ürünler var ortada kutular ama kimse yok.yandaki mağazalara sordum hiç iyi şeyler duymadım.bırakıp kaçmışlar.benim gibide kaçtane müşteri gelmiş.benden tavsiye hiç bulaşmayın.

X