Gebeliğe Hazırlık Akıntıyla karışık gelmesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asimelek182

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
162
-13
98
36
Akintiyla karışık kan geldi adetim başlamadı çokta terliyorum karnimda sis biraz doktora gittim benlik birşey yok psikiyatri ye git dedi neden dedi anlamadım terliyorum diye stresten diye mi acaba ama çok stresli değilim yalancı gebelik ihtimali olabilir mi acaba

Akintiyla karışık kan geldi adetim başlamadı çokta terliyorum karnimda sis biraz doktora gittim benlik birşey yok psikiyatri ye git dedi neden dedi anlamadım terliyorum diye stresten diye mi acaba ama çok stresli değilim yalancı gebelik ihtimali olabilir mi acaba
Inanmiyirum ya nasil benlikbirsey yok dedi ultrasona sokmadimi seni. Psikilojiyle ne alakasi var. canim adet gunun ne zaman

Bhcg bakıp ve ultrasona sokup ondan sonra mı psikiyatra git dedi yoksa hiçbişey yapmadan benlik bişey yok mu dedi? Sanırım biraz eksik anlattın, durup dururken neden psikolojik olduğunu düşündü.

Bende de öyle terleme şişkinlik var dr gitmedim ama o dr deli mi nasıl öyle laf der

Normal değil adet düzensizliğin varmi

Bende anlamıyorum derdime çare bulmuyorlar adetim başlar gibi oldu gelmiyor kaç haftadır bu normal mi ki
Bence kaç haftadır gelmeyen adete doktor pskiyatriye git diyosa önce kendi gitsin daha once boyle bi duzensizlik yaşamadiysan bence bi sorun var demektir ama mesela benimde adetimden 1 gun once senin dedigin gibi akintiyla karisik gelir ve sonra adet olurum ama sen kaç haftadir adetim gelmedi diyosun sorun var

Adetlerim düzenli değildi ama bu kadar da degildi geçen ay 58 günde geldi bu ay erken geliyor diye sevindim kesildi bu ara geç ve az geliyor gelse bile bir çok kısa sürede bitiyor benim adetlerim böyle değildi geldimi yoğun gelirdi şimdi bir iki ped anca tam dolmadan bitiyor

Adetlerim düzenli değildi ama bu kadar da degildi geçen ay 58 günde geldi bu ay erken geliyor diye sevindim kesildi bu ara geç ve az geliyor gelse bile bir çok kısa sürede bitiyor benim adetlerim böyle değildi geldimi yoğun gelirdi şimdi bir iki ped anca tam dolmadan bitiyor
Bu duruma ne diyor doktor 58 gun nr demek insan çatlar

Devlet hastanesine mi gittiniz genelde baştan savıyorlar yanlış anlaşılmasın ama bir iki kez başıma geldi o yüzden

58 de cok cok fazla bi sure pko falan mi var sizde acaba cunku o zaman adetler boyle gec geliyo diye biliyorum onun içinde doktorun bi tedavi uygulamasi gerekti

Benimde adetlerim hep düzensizdi bekarken gitmek nasip olmadı evlendim hala düzensizdi dr gittik adet sökücü verdi iki kere ilaçla hasta oldum. Ilk gittigimde kist var dedi ve tiriodlerim yüksek dedi dr ama hasta olukça gitti önemsizdi. Baktık olcak gibi değil başka dr gittik çocukta düşündüğümüz için oda muayene etti klomen verdi kullandim fipan derken gecen ay günü gününe hasta oldum. Çocuk için uğraşıyorum işte klomen çatlatma iğnesiyle

Devlet hastanesi ne gittim
Tahmin ettim bence git bir özel hastaneye ayrıntılı baksınlar güzel bir tedavi ol bende amip vardı işe gidemedim rapor da istedim senin birşeyin yok dedi yolladı dr özel acile gittim adam direk sen amipsin dedi yüzüme bakıp tahlil yaptı iki gün çalışamazsın sen dedi raporı yazdı devlet hastanesinde tahlilde bile bişe çıkmadı 🙄

Bir sure ilacla normale dondurebilirler benim universite zamani oyleydi dogum kontrol hapi kullandirmisti doktor 6 ay falan simdi saat gibi olmasada 2-3 gun sekerek her ay oluyorum. Ama hayatimda ilk defa boyle bisey duydum. Tahlillerine hormonlarina bakmadan psikiytriye git ne demek. Tamam streste tabii ki etken ama !

Back