- 28 Mart 2009
- 673
- 5
-
- Konu Sahibi Tugbademir
kızlar benim bazen beyaz bazen de sarı iç çamaşırında iz bırakan cinsten akıntım oluyo..ama hep akıntım var..bi de ağırsaklarımda ve midemde acayip gaz var..inş hamileyimdir..siz ne diyorsunuz???fisfisfis
kaşıntı varsa mantar teşhisi koydum bilemmmmdelikafadulden...uzman oldum artık yaşaya yaşayaa ..kokulu ve yoğunluğuda önemli tabiii,,evet ben de akışına bıraktım ama sarı akıntı hamilelik belirtisi değilmiş ya acaba mantar mı oldum arada kaşıntım da oluyo böle kafam karıştı..nolursa olsun hayırlısı olsun..saol cnm yorumun için..
adetdönemine ne kadar gün varr yada geçtimiii,,,evet hamileik belirtileri diye biliyorumm ama yinede kendini umutt yoluna fazlakaptırmaolursa sürpriz olsun ,olmazsazaten hayatın aynen devam ediyor ,üzülecekbir şey yokk bitanemmmmm
kaşıntı varsa mantar teşhisi koydum bilemmmmdelikafadulden...uzman oldum artık yaşaya yaşayaa ..kokulu ve yoğunluğuda önemli tabiii,,
canım enfeksiyon spermlerin akışını engellerrr..her mantarda gitmiyorum travacort yada travogen al eczanelerden ..o bile yetebiliyor bazenn ..çok şükür uzun süredir şikayetim yokk benimm.en sonki tedavimi çok iyiyaptı dr.um..birde hijyen önemli,çamaşır temizliği önemli
,dr um hep mantar nemli ve loş yerlerde olur..müsait ortam der ve arasıra uzunca bir etek giyip gün iççerisinde çamaşırsız dolşamam gerektiğini söylerdii..dene bence sende ayrıca kesinlikle renkli değil beyaz çamaşır ve penye çamaşır kullann..