• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntının rengi önemli mi?

fatos45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
71
2
36
İzmir
Kızlar benim akıntım bazen şeffaf renkte bazen sarıya yakın bazen de yeşile dönük oluyor. Bu arada kaşıntım falan yok. Bu bir sorun mu?
Bir de bir arkadaşım akıntısının ayda sadece birkaç gün olduğunu söyledi. Benim ise her gün oluyor bu normal mi?
Bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.

azıçık da olsa bir bilgi lütfen. bu konuda doktora gisem mi acaba?

canım hamileyken senin şeklinde akıntının önemi yok bildiğim kadarıyla renkli ve kokulu olması kötü seffaf ve sarı olması doğal
normal zamandaysa sadece yumurtlama dönemlerinde artıp geliyo diye biliyorum ve ordan anlayabiliyoruz ama sürekli ve yoğun geliyorsa enazından merakını giderebilmek için çık çünkü bende arkadaşın gibi arada gelir diye biliyorum

ben daha dün buna benzer bir soruyu kadın doğum uzmanına sordum.akıntının az veya çok olması önemli değilmiş.kadından kadına değişirmiş.sadece yoğun ve iltihapa yakın olursa uzmana görünün dedi doktor canım.

Sağolun kızlar yaa içim biraz rahatladı. Bende hamilelik falan yok ama son zamanlarda biraz kafama takmıştım bu meseleyi.:66:

Back