Akintim var

Znypck

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
62
18
36
11 haftalık hamileyim sarı akintim oluyo afedersiniz ama sümük gibi korkuyorum rengi baya sarı ne olabilir doktora haftaya gidicem kötü bişey varmidir ne yapmalıyım

11 haftalık hamileyim sarı akintim oluyo afedersiniz ama sümük gibi korkuyorum rengi baya sarı ne olabilir doktora haftaya gidicem kötü bişey varmidir ne yapmalıyım

çok yoğunsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir canım, bana antibiyotik vermişti, sonra gene tekrarladı, doktorum bol su içmemi önerdi, gerçekten bol su içinde düzeliyor, suyu az içiyorsun sanırım, ama doktora söyle mutlaka yinede

bendede aynısı vardı
hamılelıkte zaten sarı akıntı oluyor normalmıs
bende kotu koku olunca doktor fıtıl verdı 1 kullanımlık
bıde bol su ıc dedı
su ıcınce gecıyor

Doktora söylicem canim suyumfalan gelmemistir dimi korkutan o

bendede aynısı vardı
hamılelıkte zaten sarı akıntı oluyor normalmıs
bende kotu koku olunca doktor fıtıl verdı 1 kullanımlık
bıde bol su ıc dedı
su ıcınce gecıyor
Doktorara gidince soylicem insaallahh kötü bisey değildir. Bol su icicem

Doktora her gittiğimde soruyorum. Bende de başından beri var. Hamilelerde normal diyir. Eğer kaşıntı, kötü koku yoksa endiselenme dedi doktorum ilac vermedi. Hala çekiyorum malesef çok sıkıcı bir durum. Günlük pedi çok kullanma özellikle yatarken. Mantar yapıyor aklında bulunsun

Kaşıntı biraz var korktum ya bu hafta özellikle baya akintim oldu ama azaldı gibi biraz doktora gittiğimde söylicem yine gerçekten çok sıkıcı bir durum

benimde o haftalarda baya oluyordu rahim ici temizleniyo diye bence tahlillerim temiz cikisti cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…