• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntım var

su gibi aniden akıntı geliyor ve kasıklarım ağrıyor altıma yapmış gibi hissediyorum bu neden oluyor
Adet günümden 3 4 önce benimde aynı su gibi akıntım oldu . Adetim bir gün geçince de test yaptım hamileymişim ☺️ Bebek düşünüyor muydunuz

Ben de de oluyor o su gibi akinti doktora gittim o kadar baktı bisey bulamadılar benim yumurtlama zamanı da oluyor o tarz akinti

Bende de oluyor kızlar, akıntı, kaşıntı kokulu bide iğrenç çok rahatsız edici, benim gibi olan var mı? yada bilgisi olan var mı?

Bende de oluyor kızlar, akıntı, kaşıntı kokulu bide iğrenç çok rahatsız edici, benim gibi olan var mı? yada bilgisi olan var mı?
Bende oldu malesef vajinal kultur aldi dr ureaplasma diye bir bakteri uredi ilac kullandim hafifledu gbi unarim tekrar etkez gecmis olsun size de sizde dr ye gidin mutlakaa.. sari kokulu bir akinti mi?

Öyle olduğu zaman ya üşümekten oluyo yada enfeksiyon oluyor
Büyük ihtimal enfeksiyondur
Bende oldu malesef vajinal kultur aldi dr ureaplasma diye bir bakteri uredi ilac kullandim hafifledu gbi unarim tekrar etkez gecmis olsun size de sizde dr ye gidin mutlakaa.. sari kokulu bir akinti mi?
Evet aynen canım sarı kokulu bide kaşıntı oluyor çok fena

Büyük ihtimal enfeksiyondur

Evet aynen canım sarı kokulu bide kaşıntı oluyor çok fena
Ahhh hemen dr ye gidin ilerlerse cok zor oluyir uc kutu antibiotik icmek zorunda kaldim gec kaldigim icin yaklasik bir ay devam etmisti benim ara ara geciyir geri oluyordu artik dayanamadim dr ye gittim ama ilerlemisti umarim siz de oyle olmaz mutlaka kultur alsinlae ne olduguna bakilsin ina gire ilac kullanin bn once yanlus antibiotik nedeni ile bosuna ilac icmis falan... gecmis olsun berbar bisi biliyorum insan kendinden sogutuyie

Ahhh hemen dr ye gidin ilerlerse cok zor oluyir uc kutu antibiotik icmek zorunda kaldim gec kaldigim icin yaklasik bir ay devam etmisti benim ara ara geciyir geri oluyordu artik dayanamadim dr ye gittim ama ilerlemisti umarim siz de oyle olmaz mutlaka kultur alsinlae ne olduguna bakilsin ina gire ilac kullanin bn once yanlus antibiotik nedeni ile bosuna ilac icmis falan... gecmis olsun berbar bisi biliyorum insan kendinden sogutuyie
Sağol canım, aynen ya sürekli çamaşır değişecek, hiç gitmedim hastaneye, 5 aylık bebeğim var, gitsem ilaç verirler, emzirdiğim için kullanamam, inşallah ilerlemez.

Back