- 12 Ocak 2021
- 43
- 9
- 36
- 25
- Konu Sahibi Damlagzm15
su gibi aniden akıntı geliyor ve kasıklarım ağrıyor altıma yapmış gibi hissediyorum bu neden oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet günümden 3 4 önce benimde aynı su gibi akıntım oldu . Adetim bir gün geçince de test yaptım hamileymişim Bebek düşünüyor muydunuzsu gibi aniden akıntı geliyor ve kasıklarım ağrıyor altıma yapmış gibi hissediyorum bu neden oluyor
Bebek düşünüyorum ama adetim daha çok varAdet günümden 3 4 önce benimde aynı su gibi akıntım oldu . Adetim bir gün geçince de test yaptım hamileymişim Bebek düşünüyor muydunuz
Merhaba dr ye yittiniz mi akinti ne renktedi?su gibi aniden akıntı geliyor ve kasıklarım ağrıyor altıma yapmış gibi hissediyorum bu neden oluyor
Bende sizin gibi adetime daha 2 hafta var su gibi akintim varda merak ettim regl oldunuz mu acabaBebek düşünüyorum ama adetim daha çok var
Regl oldum zaten arkasındanBende sizin gibi adetime daha 2 hafta var su gibi akintim varda merak ettim regl oldunuz mu acaba
Doktora gitmedim gidicemMerhaba dr ye yittiniz mi akinti ne renktedi?
Doktora gidicem Bende inşallah bişey yokturBen de de oluyor o su gibi akinti doktora gittim o kadar baktı bisey bulamadılar benim yumurtlama zamanı da oluyor o tarz akinti
Koku veya kaşıntı olmuyo su patlamış gibi oluyor 2 3 gun sürüyor Bende enfeksiyon olabilir diye düşünüyorumNezamn gideceksin burdan da sonucu bildir bize belki enfeksiyon olbilir ama koku yada yanma kaşıntı var mi
Hic renk yok sadece su ve ıslaklık oldu sonra regl oldum ama erken adet oldumRenk ne beyaz mi saydam mi
Öyle olduğu zaman ya üşümekten oluyo yada enfeksiyon oluyorBende de oluyor kızlar, akıntı, kaşıntı kokulu bide iğrenç çok rahatsız edici, benim gibi olan var mı? yada bilgisi olan var mı?
Bende de oluyor kızlar, akıntı, kaşıntı kokulu bide iğrenç çok rahatsız edici, benim gibi olan var mı? yada bilgisi olan var mı?
Bende oldu malesef vajinal kultur aldi dr ureaplasma diye bir bakteri uredi ilac kullandim hafifledu gbi unarim tekrar etkez gecmis olsun size de sizde dr ye gidin mutlakaa.. sari kokulu bir akinti mi?Bende de oluyor kızlar, akıntı, kaşıntı kokulu bide iğrenç çok rahatsız edici, benim gibi olan var mı? yada bilgisi olan var mı?
Büyük ihtimal enfeksiyondurÖyle olduğu zaman ya üşümekten oluyo yada enfeksiyon oluyor
Evet aynen canım sarı kokulu bide kaşıntı oluyor çok fenaBende oldu malesef vajinal kultur aldi dr ureaplasma diye bir bakteri uredi ilac kullandim hafifledu gbi unarim tekrar etkez gecmis olsun size de sizde dr ye gidin mutlakaa.. sari kokulu bir akinti mi?
Ahhh hemen dr ye gidin ilerlerse cok zor oluyir uc kutu antibiotik icmek zorunda kaldim gec kaldigim icin yaklasik bir ay devam etmisti benim ara ara geciyir geri oluyordu artik dayanamadim dr ye gittim ama ilerlemisti umarim siz de oyle olmaz mutlaka kultur alsinlae ne olduguna bakilsin ina gire ilac kullanin bn once yanlus antibiotik nedeni ile bosuna ilac icmis falan... gecmis olsun berbar bisi biliyorum insan kendinden sogutuyieBüyük ihtimal enfeksiyondur
Evet aynen canım sarı kokulu bide kaşıntı oluyor çok fena
Sağol canım, aynen ya sürekli çamaşır değişecek, hiç gitmedim hastaneye, 5 aylık bebeğim var, gitsem ilaç verirler, emzirdiğim için kullanamam, inşallah ilerlemez.Ahhh hemen dr ye gidin ilerlerse cok zor oluyir uc kutu antibiotik icmek zorunda kaldim gec kaldigim icin yaklasik bir ay devam etmisti benim ara ara geciyir geri oluyordu artik dayanamadim dr ye gittim ama ilerlemisti umarim siz de oyle olmaz mutlaka kultur alsinlae ne olduguna bakilsin ina gire ilac kullanin bn once yanlus antibiotik nedeni ile bosuna ilac icmis falan... gecmis olsun berbar bisi biliyorum insan kendinden sogutuyie