Akintim var nedeni nedirr :'(

eski9

Fe inne meal usri yusra..
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
750
23
Kizlar bnm bi sorum olck bi kac gundur sari akintim var ama kokusuz.. adetimin 15. Gunu bugun birazcik hafiften kasik agrim oldu Afedersiniz tuvaletten sonra peceteye sildigimde baya bi sarimsilik oluyo nedendir ki buu ama oyle yanma kasinti vs yok

Bende de var o. herkes farklı farklı konuşuyor. doktorum mantar demişti bana.:44:

Kizlar bnm bi sorum olck bi kac gundur sari akintim var ama kokusuz.. adetimin 15. Gunu bugun birazcik hafiften kasik agrim oldu Afedersiniz tuvaletten sonra peceteye sildigimde baya bi sarimsilik oluyo nedendir ki buu ama oyle yanma kasinti vs yok

selam canim valla iki gündür ayni sorun bendede var ve ben iltihapdan süphe ediyorum 12 gün önce düsük yaptim ve sonra kürtaj oldum acaba hastanede mi bisey bilasti yoksa ben mi evde dikkat etmedim bilmiyorum ama cok bunaltici ne oldugunu bilmedigi icin insan haftaya dr gidicem cok merak ediyorum acabe nedir diye :KK59:

selam canim valla iki gündür ayni sorun bendede var ve ben iltihapdan süphe ediyorum 12 gün önce düsük yaptim ve sonra kürtaj oldum acaba hastanede mi bisey bilasti yoksa ben mi evde dikkat etmedim bilmiyorum ama cok bunaltici ne oldugunu bilmedigi icin insan haftaya dr gidicem cok merak ediyorum acabe nedir diye :KK59:

Geçmiş olsun cnm Allah bi bwbis daha nasip etsin yanma kasinti fln vrmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bel ağrısı, mide gazı (ki bunun mide gazı olduğunu anlayamamış olabilirsiniz), tuvalete çıkarken yanma ve zorlanma oluyorsa idrar yolları iltahalanması olması olası

Geçmiş olsun cnm Allah bi bwbis daha nasip etsin yanma kasinti fln vrmi

yok canim kasinti yanma fln yok onun icin emin degilim normal mi diye yoksa gercekten bi sorun mu var diye offfffff su carsamba günü bi gelsede dr gittsem cok bunaltiyo insani bi durum :18:

yok canim kasinti yanma fln yok onun icin emin degilim normal mi diye yoksa gercekten bi sorun mu var diye offfffff su carsamba günü bi gelsede dr gittsem cok bunaltiyo insani bi durum :18:

Aynen ya bnmde dun vardi bugun hicbisi yok cok can sıkıcı

aynı sorun bende de öevcut.sanırım kadınsal bişey.sarı katı bi akıntı özelliklede büyük abdestten sonra gelen bi akıntı.aslında bi doktora danışmak lazım.benm karnımda sürekli şişlik var hamile gibi geziyorum bazen.iltihaplanmada olabilir.düğünümde var acaba ilişkide falan ağrı yaparmı.korkuyorum da off offffff:KK43:

X