Akıntım Vajinal Mı Yoksa Üretradan Mı Anlamıyorum!

beste1102

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
3
0
32
Merhaba
Sabahın bu saatinde yazıyorum çünkü çok kötü durumdayım :KK43: Bundan 3 hafta önce jinekolojiye külotumu ıslatıp hatta pantolonuma geçecek kadar akıntım oluğu şikayetiyle gittim. Enfeksiyonum olduğunu söylediler ve Smear testi yapıp bir de 6 günlük Donaxyl vajinal tablet verdiler ama şikayetimde zerre değişme yok. Ayakta ya da otururken fark etmiyor sürekli akıntım var ve ben artık bu idrar mı yoksa akıntı mı anlamıyorum! Günde iki kez külot değiştiriyorum. Akıntım çoğu zaman beyaz kokusuz ama bazen de özellikle dün gece yaşadım çok koyu renk kokulu ya da süt kesiği gibi. Benzer bir şey yaşayan var mı? Çok korkuyorum ve bu durum sosyal hayatımı çok etkiliyor! :'( :'(

Not: Öncesinde de Enfeksiyon ve Ürolojiye çok sık idrara çıkma şikayetiyle gittim ama bu durum geçti.

Moralinizi bozmayın. Bazen akıntı olması iyi bile, bazı hastalikları attığınız anlamına gelebilir. Ürolojiye de gidersiniz. Belki karından ultrasonla bile anlaşılıyordur uretradan olup olmadiği.
O zamana kadar tedbir olarak emici kilot kullanin. Sosyal hayatta zorlanmazsınız. Herşey moral. Yıkılmayın öyle hemen

Desteğiniz için çok teşekkür ederim :) Bu durum üç aydır devam ettiğinden, yaşım da 23 olduğundan bu denli etkilendim herhalde. Ürolojiye gittim lakin derdimi açıkça anlatmama rağmen birkaç test yapıp aktif mesanedir dedi bir ilaç verdi yolladı. Böbreklerimde de bir sıkıntı çıkmadı. Bir sonuca varılamayınca korktum :KK43:

Akıntı kültürü yapmadılar mi? Beyaz bol akıntı mantardan olur eğer kokusuz ise. Kokulu sari bol köpüklü gibi akıntı ise tricomanazias enfeksiyonundan olur ve ben bunun için flagently diye 4 tablet bir anda içilen bir ilaç ile kurtuldum diğer ilaçlar hiçbir fayda vermemişti. Metronidazol turevi ilaçlar bazi insanlarda etki etmezmis o yüzden sanırım.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim :) Bu durum üç aydır devam ettiğinden, yaşım da 23 olduğundan bu denli etkilendim herhalde. Ürolojiye gittim lakin derdimi açıkça anlatmama rağmen birkaç test yapıp aktif mesanedir dedi bir ilaç verdi yolladı. Böbreklerimde de bir sıkıntı çıkmadı. Bir sonuca varılamayınca korktum :KK43:
Bende bir kaç yıl önce sürekli yoğun ve çok akıntı şikayeti ile doktora gittim hatta dahiliyeye gittim doktor muayene bile etmeden şikayetimi dinleyince iltihap var sende dedi ve bi ilaç yazdı ismini hatırlamıyorum Can'ım ilacın ama suda çözülüp içilen tabletlerdendi .bir hafta kullan dedi kullandım ilacı kullanırken her tuvalete gittiğimde resmen akıntılar yoğun yoğun döküldü işte iltihapmış.bir hafta boyunca ilaç bitene kadar tüm iltihap döküldü sonra azaldı.ultrasyonda falan bişe çıkmadıysa sende de iltihap olabilir bu ilaçtan kullan bir hafta boyunca daha yoğunluk akıntın oluyor ve içindeki iltihap temizleniyor.Bide ayrıca doktor bana bikini bölgeni kuru tut dedi nemli olması mantar ve iltihap tarzı şeylere sebep olabilir

Merhaba
Sabahın bu saatinde yazıyorum çünkü çok kötü durumdayım :KK43: Bundan 3 hafta önce jinekolojiye külotumu ıslatıp hatta pantolonuma geçecek kadar akıntım oluğu şikayetiyle gittim. Enfeksiyonum olduğunu söylediler ve Smear testi yapıp bir de 6 günlük Donaxyl vajinal tablet verdiler ama şikayetimde zerre değişme yok. Ayakta ya da otururken fark etmiyor sürekli akıntım var ve ben artık bu idrar mı yoksa akıntı mı anlamıyorum! Günde iki kez külot değiştiriyorum. Akıntım çoğu zaman beyaz kokusuz ama bazen de özellikle dün gece yaşadım çok koyu renk kokulu ya da süt kesiği gibi. Benzer bir şey yaşayan var mı? Çok korkuyorum ve bu durum sosyal hayatımı çok etkiliyor! :'( :'(

Not: Öncesinde de Enfeksiyon ve Ürolojiye çok sık idrara çıkma şikayetiyle gittim ama bu durum geçti.
Allah şifa versin. Benim de enfeksiyonlarla başım dertte sürekli ben de çok sık idrara çıkıyorum. Bu durumdan nasıl kurtuldunuz ? Ben iyi bi doktor buladım maalesef

X