• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntım kesildi ?

Hilal0000

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
57
-20
16
26
13 Haftalık hamileyim 2-3 gündür akıntım kesildi bu normal mi kötü şeyler okudum çok üzülüyorum bişey olurmu akıntı kesilince lütfen cevap verin ?

13 Haftalık hamileyim 2-3 gündür akıntım kesildi bu normal mi kötü şeyler okudum çok üzülüyorum bişey olurmu akıntı kesilince lütfen cevap verin ?
Nasıl yani bende gebelik geçirdim akintim bazen olur bazen olmazdı bunda korkulacak ne var anlamadım ki tam olarak hatta arastirmadim bile açıkçası bu şekilde kendinizi strese sokmayın lütfen

Bu kadar ayrıntıya takılıp kafanızı ve kendinizi yormayın yoksa süreciniz çok zor geçer . Ayrıca kötü birsey olduğunu düşünmüyorum

Her belirti hamilelik süresinde sürekli devam etmez, herkeste de olmaz. Geçende biri neden midem bulanmıyor yazmıştı. Böyle şeylere takılmayın, 40 hafta boyunca devamlı hiç durmadan akıntısı olan yoktur zaten, herkes her şeyi yaşayacak diye de bir şey yok. Sürekli olumsuz düşünüp olumsuzu çağırmayın

Back