• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntım kaşıntım var ve hamileyim yardımmmmmm

agsts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
11
0
1
Samsun
Sarı renkli akıntım var içerden geliyor..vede dudaklarda mantar oluşumu.. 26 haftalık hamileyim müthiş kaşıntı ne yapacammm. Sizlerde de olan var mi?

Sirkeli su ile yıka çete sil ama acaip yakıtı sonrada hemen normal suyla sil ama doktora git tabiii

Sarı renkli akıntım var içerden geliyor..vede dudaklarda mantar oluşumu.. 26 haftalık hamileyim müthiş kaşıntı ne yapacammm. Sizlerde de olan var mi?
sirkeli su kasintiyi hafifletiyo ama akintiyi pek gidermiyo canim. Hemen doktora git fitil ve merhem yazacaktir.bende mantar oldugumda 12 haftalik hamileydim. Doktor fitil ve canesten diye bi merhem verdi. Fitilde ilk uc kullanilmasi onerilmez yaxiyodu kullanmadim ama merhemi kullandim uc gun icinde tamamen gecti kasinti.. Bide bol bol su ic .

Canım cok sıkkın doktora gittim bir hafta oldu bir krem verdi ama hic etkilemiyor bile. . Birde kızlar tam vajinaya girerken elime sivilce gibi , sivilcede değil kırmızı et beni gibi şeyler geldi ne olduğunu tam anlayamadım. .

Bugun doktordan geliyorum başka özel bir doktora gittim mantar icin krem ve fitil verdi birde sirkeli suyla yıka dedi.. hamile olduğum icin cok panik yapmıştım. Sivilceleride sordum korkulacak hiçbirşey yok dedi suan cok mutluyum

merhaba,
bende 19 haftalık hamileyim ve akıntım var. Henüz doktoruma sormadım ama mantar olduğumu düşünüyorum. doktorun hangi ilacı önerdi

CANIM SİRKELİ SU İLE YIKA VE DRUNA SOYLE VAJİNAL BİR FİTİL VERİYOR AYNI HAFTALARDA BENDE OLMUSTUM, GEBELIK BOZYUNCA 2 KEZ MANTAR OLDUM.

BU FİTİLLERİ BİR HAFTA ARAYLA ATIYORSUN İÇERİ İLKİNDEN İTİBAREN RAHATLAMAYA BAŞLIYORSUN, AMA SİRKELİ SUYA DEVAM..

Back