• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntım hala devam ediyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gul92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
243
40
68
Merhaba kızlar bişey sorcan size ben 20 gün kadar önce doktora gittim bebek düşünüyorum yeni bıraktık korunmayı genel bir muayene amaçlı gitmiştim işte allaha şükür hiç bi sorun çıkmadı bi akıntı sorunum vardı doktor da bunun için fitil verdi neyse kullandım ettim ilk zamanlar akıntım felan baya kesilmişti ama bu ara yine başladı napim ya gidim mi yine yada normal mi ki bu yani iltihabı mı atıyor acaba hala

Canım s
Merhaba kızlar bişey sorcan size ben 20 gün kadar önce doktora gittim bebek düşünüyorum yeni bıraktık korunmayı genel bir muayene amaçlı gitmiştim işte allaha şükür hiç bi sorun çıkmadı bi akıntı sorunum vardı doktor da bunun için fitil verdi neyse kullandım ettim ilk zamanlar akıntım felan baya kesilmişti ama bu ara yine başladı napim ya gidim mi yine yada normal mi ki bu yani iltihabı mı atıyor acaba hala
Canım sende mantar yada iltihap vardır kı fitil vermiştir yumurtlama dönemlerinde de oluyor kokusu var ise akıntının tekrar git koku yoksa telaş yapma ama dr kontrolü iyidir

Ya yine kimse bişi yazmadı :KK43:
Akintiniz doktora gitmeden önce ki gibi mi. Bende akinti şikayetiyle gittim antibiyotikler bitti hala fitil kullanıyorum ama eskisi gibi değil. Kokulu mu akintiniz

Canım s

Canım sende mantar yada iltihap vardır kı fitil vermiştir yumurtlama dönemlerinde de oluyor kokusu var ise akıntının tekrar git koku yoksa telaş yapma ama dr kontrolü iyidir
Şu an aynen yumurtlama dönemindeyim ama koku falan yok sağol canım ya içim rahatladı

[QUO="fthfzee, post: 38759973, member: 638233"]Akintiniz doktora gitmeden önce ki gibi mi. Bende akinti şikayetiyle gittim antibiyotikler bitti hala fitil kullanıyorum ama eskisi gibi değil. Kokulu mu akintiniz[/QUOTE]
Yok canım eskisi gibi koku yok eskiden çok vardı o

[QUO="fthfzee, post: 38759973, member: 638233"]Akintiniz doktora gitmeden önce ki gibi mi. Bende akinti şikayetiyle gittim antibiyotikler bitti hala fitil kullanıyorum ama eskisi gibi değil. Kokulu mu akintiniz
Yok canım eskisi gibi koku yok eskiden çok vardı o[/QUOTE]
Bende de o kotu koku gitti ama hala akinti oluyor . ama sonuçta renksiz kokusuz akinti olması normal

Yok canım eskisi gibi koku yok eskiden çok vardı o
Bende de o kotu koku gitti ama hala akinti oluyor . ama sonuçta renksiz kokusuz akinti olması normal[/QUOTE]
Ya of yok devam ediyor hala hemde daha fazla bi şekilde

Back