• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntım çok geliyor normal mi sizce???

yaren42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
279
1
118
Konya
yaa benim sorunum çook fazla akıntım geliyo iltihap mı demek bu acaba önemli bişey mi sizce???

valla bende aynı dertten müzdaribim ama bu yapı meselesi bidiğim kadarıyla ona yapılacak bişey yok ben kaçkez doktora gittim sonuç aynı...

bndede oldum olası var akıntısı olamayn varmıkı acaba kıme sorsam var

kızlar benm çok fazla akıntım vardı,o malesef enfeksiyondan oluyo,bende herkesin öyle akıntısı var sanıyodum,dr um saolsun verdiği fitiller sayesinde geçti,şimdi normal çok şükür

bendede oldum olası var işte üşüttüğüm zamanlar daha çok oluyo doktor mantar var deyip fitil vermişti ama geçmedi hiç

benim genel de üşüttüğüm zamanlar da çok fazla olur.onun dışın da hiç olmaz.tabi yumurtlama dönemleri hariç:1:

Benim de çok aşırı derecede akıntım vardı ama şuan çok şükür ki hiç akıntım yok...
Dr'a gittim yumurtalıklarda iltihap var dedi ve bir fitil ve antibiyotik kullandım. Şimdi akıntıdan zerre yok. Bir dr'a görün derim...

Benimde bu ay fazlasıyla oldu ve eylülde regl olmadım kistten dolayı yapıyo sanırım benimkini ama hayırlısı bi dr a gözükmelisiniz yerimseniben

Benim de çok aşırı derecede akıntım vardı ama şuan çok şükür ki hiç akıntım yok...
Dr'a gittim yumurtalıklarda iltihap var dedi ve bir fitil ve antibiyotik kullandım. Şimdi akıntıdan zerre yok. Bir dr'a görün derim...

derincim bende antibiyotik ve fitil kullandım ama geçmedi hiç yaa hala aynı devam

bende çok antibiyotik fitil kullandım geçici olarak durduruyor akıntımı sonra tekrar çünkü 1 insan sürekli enfeksiyon kapmaz ya
ha çok düzensiz pis olursun tamam derim ama çoook dikkat ederim her yönüyle ama yinede gitmiyor o yapı meselesi...

Peki dr enfeksiyon dedi mi sana?
Hangi ilaçları kullandın?

ilacın ismini hiç hatırlamıyorum canım mantar enfeksiyonu var ama her yeni evlilerde olur merak etme dedi antibiyotik ve fitil verdi ama ben o aralar vajiydim fitili koymaya cesaret edemedim antibiyotiği kullandım regl oldum regl bitti fitili cesaret edip koydum ama ii yerleştiremedim galiba gün boyu fitil yağ gibi çamaşırıma bulaşmıştı sanırım ilaçları düzgün kullanmadığım içinde geçmedi akıntım

ilacın ismini hiç hatırlamıyorum canım mantar enfeksiyonu var ama her yeni evlilerde olur merak etme dedi antibiyotik ve fitil verdi ama ben o aralar vajiydim fitili koymaya cesaret edemedim antibiyotiği kullandım regl oldum regl bitti fitili cesaret edip koydum ama ii yerleştiremedim galiba gün boyu fitil yağ gibi çamaşırıma bulaşmıştı sanırım ilaçları düzgün kullanmadığım içinde geçmedi akıntım

O da olabilir fitil derine yerleştirilmeli...
Akıntın kötü kokulu mu rengi nasıl? Ve miktarı çok mu fazla?
Kaşıntı yapıyor mu?

O da olabilir fitil derine yerleştirilmeli...
Akıntın kötü kokulu mu rengi nasıl? Ve miktarı çok mu fazla?
Kaşıntı yapıyor mu?

canım rengi sarımsı ama çok sarı değil kokusu yok bazen kötü kokuyo ama öyle aşırı kötü koku deil kaşıntı yapmıyo miktarı belli dönemlerde çoğalıyo adetim yaklaşınca çook azalıyo adet bittikten bi hafta sonra aşırı geliyo

Galiba renk ve koku durumuna göre neden olduğunu saptıyorlar değilmi?

bnmde akıntım oluo yaa ikikez dr gittim antibiyotik ve fitil kullandım fitili ne kadar iyi yerleştirsende akıo. kokusu pek yok rengi sarı kremsi çok rahatsız edio :s

bnmde akıntım oluo yaa ikikez dr gittim antibiyotik ve fitil kullandım fitili ne kadar iyi yerleştirsende akıo. kokusu pek yok rengi sarı kremsi çok rahatsız edio :s

aynen bnmde öle yaa sürekli qünlük ped deqiştirmekten bıktm...ama utanıom dr nası kontrol edio peki ://

Back