Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de çok aşırı derecede akıntım vardı ama şuan çok şükür ki hiç akıntım yok...
Dr'a gittim yumurtalıklarda iltihap var dedi ve bir fitil ve antibiyotik kullandım. Şimdi akıntıdan zerre yok. Bir dr'a görün derim...
derincim bende antibiyotik ve fitil kullandım ama geçmedi hiç yaa hala aynı devam
Peki dr enfeksiyon dedi mi sana?
Hangi ilaçları kullandın?
ilacın ismini hiç hatırlamıyorum canım mantar enfeksiyonu var ama her yeni evlilerde olur merak etme dedi antibiyotik ve fitil verdi ama ben o aralar vajiydim fitili koymaya cesaret edemedim antibiyotiği kullandım regl oldum regl bitti fitili cesaret edip koydum ama ii yerleştiremedim galiba gün boyu fitil yağ gibi çamaşırıma bulaşmıştı sanırım ilaçları düzgün kullanmadığım içinde geçmedi akıntım
O da olabilir fitil derine yerleştirilmeli...
Akıntın kötü kokulu mu rengi nasıl? Ve miktarı çok mu fazla?
Kaşıntı yapıyor mu?
bnmde akıntım oluo yaa ikikez dr gittim antibiyotik ve fitil kullandım fitili ne kadar iyi yerleştirsende akıo. kokusu pek yok rengi sarı kremsi çok rahatsız edio :s
kızlar benm çok fazla akıntım vardı,o malesef enfeksiyondan oluyo,bende herkesin öyle akıntısı var sanıyodum,dr um saolsun verdiği fitiller sayesinde geçti,şimdi normal çok şükür