akıntım arttı;korkuyorum

burningaura

herşey çok güzel olacak!!
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
1.673
22
42
kızlar 8. haftaya girdim bugün..yazıları okudukça moralim bozuluyor(düşen bebekler)en son 6 haftalıkken gitmiştim kalp atışlarını duymuştum.şimdi 15inde gitçem ama ya duymazsam vs..diye ister sitemez kafama takıp uyuyamıyorum.bugün çok halsiz uyandım ve şuanda çok afedrsiniz vaginamın hepsi bembeyaz kaplanmış akıntıdan..koku yok yani iltihap gibi degil..baya beyaz ve çok...birden korktum.sizede oluyor mu?benim doktorum bana hiç bilgi vermiyor...tek çarem sizsiniz yani..

canim sikma canini akinti hamilelikte cok normaldir benim cok akintim olur
bu her hamilelikte gorunen bir durumdur hormonlarin artmasindan kaynaklaniyor

gülsah normal canım tabikide oluyo çok artıyo ,,tek korkman gereken şey kanamadır

merak etme normal duygular içindesin canım 9 aydada bitmez endişelerin zaten, taaa ki doğana kadar.....
akıntına gelincede cok cok normal ...

CANIM SIKINTI YAPMA BAK BENİM DOĞUM VAKTİM GELDİ HALA AKINTI İLE UĞRAŞIYORUM KOKUSUZ SIK VE YOĞUN BİR AKINTI...BU RAHMİN TEMİZLENDİĞİNİN GÖSTERGESİYMİŞ...BEBEĞİN İÇİNDE YÜREĞİNİ FERAH TUT BENDE BU KORKUYU ÇOK YAŞADIM TAKİ BEBEĞİM HAREKETLENENE KADAR...SIK SIK DUA ET RABBİM DUALARINI GERİ ÇEVİRMEZ....İNŞALLAH DA BİŞEY OLMAZ....ALLAH' A EMANET OLUN İKİNİZDEEE....:1hug:

benimde ilk başlarda çok akıntım olmuştu yürürken falan çokca gelirdi hemen tualete girip bakardım bende kanmı diye ilk başlarda oluyor merak etme kan gelmesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…