akıntılarım ne olur bı fıkır veırın=(

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar kendımı bıldım bılelı akıntım var ıyı oldugun okumustum yanı vucudun sağlığımız için dısa akıtması olarak ama benım akıntım sarı ve songunlerde fazlalastı adet gorcegıme ykın gelırdı genelde cok sımdı degılım ama yıne gelıyo yururken geldıgını hıssedıyom=(( hergun orkıd koyuyorum bıktım=( bazen kasıntıda oluyor doktora gıtmeyı dusunuom artık ama kontrol yaparmı acaba gıdenler varmı

Benimde bazen çok olduğu oluyor ama o kadarını normal sayıyorum da bu yüzden epilasyona gitmeye çekiniyorum bende.:26: Annemin bir arkadaşı da akıntısından şikayetçi olduğu için doktora gitmişti ama hiç bilmiyorum sonuç ne oldu kontrol yaptı mı diye.

eet oyle tur akıntıda oluyordu ama artık gelmıyo oyle sadece sarımsı akıntı gelıyo bıkackere agırdı oldu evet

eet oyle tur akıntıda oluyordu ama artık gelmıyo oyle sadece sarımsı akıntı gelıyo bıkackere agırdı oldu evet

canm umarım bişeyin yoktur ama sen yinede drye git birde ped çok ıslak kalırsa mantar oluşturabilir dikkat et cnım

Aynı sorun bende de vardı...
Sürekli gece pedi kullanırdım günlük ped ve normal ped yetmezdi düşün...
Sonra yumurtalıklarda enfeksiyondan dolayı olduğunu söyledi dr...
İlaç kullandım birşey kalmadı çok şükür...
Mutlaka git dr'a, benim alttan da bakmadı ultrasonla baktı...

ama şimdi reglim ultrasonla bakamaz heralde bakmadıgı halde anlarmı acba?:26: çekınıyorumda :S ultrasonla bakmasına

Back