Akıntılara birebir maydanoz

H

HÜZÜN YAPRAKLARI

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi HÜZÜN YAPRAKLARI
Arkadaşlar size bir tavsiyede daha bulunucam
eğer akıntınız varsa sabahları aç karnına bir fincan maydanoz kaynatıp için mutlaka.Hiçbir yan etkisi yoktur faydasını göreceksiniz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet bende duymustum ama yanlis hatirlamiyorsam hamilelerin icmesi pek iyi degil düsüge yol aciyormus diye duymustum bilmem ne kadar dogru,bende icerim genelde dogal bisey

hamileleikte ne etki gösterdiğini bilmiyorum ama hamile deilseniz kullanın hiç bi sakıncası yok....

kızlar seda sayanın programında çıkan ünlü bi dr var bebek isteyen ve tüp bebek tedavisi gören bayanların kesinlikle maydanozdan uzak durması gerektiğini söyledi ayrıca papates ve ayçekirdeğide yememeliymişiz...birinci ağızdan ve işin prof dan duydum bilginize....

ben bişi sormak istiyorum benim akıntım var ve kötü koku yapıyor yaşım henüz küçük olduğu için annem dr.gitmemin uygun olmadığını düşünüyor.sizce normal mi bu akıntılar ve koku?

ben bişi sormak istiyorum benim akıntım var ve kötü koku yapıyor yaşım henüz küçük olduğu için annem dr.gitmemin uygun olmadığını düşünüyor.sizce normal mi bu akıntılar ve koku?

hayır canım dr a git yaşın önemli değil senide karnından muayene eder gerek görürse...akıntı koku mantardan olur ilaç tedavisiyle geçirir dr a git canım....

canım yaşın ne kadar küçük olursa olsun evli bir bayansın yanılmıyorsam doktora gitmelisin aslında her yıl düzenli kontrolden geçmek gerekiyor smear yaptırmak gerekiyor annen neden böyle söyledi anlamadım bekar olsan belki ama evlisin dimi bilgilerinde evli yazıyor iltihap vardır bence vakit kaybetmeden doktora gita.s.

Arkadaşlar size bir tavsiyede daha bulunucam
eğer akıntınız varsa sabahları aç karnına bir fincan maydanoz kaynatıp için mutlaka.Hiçbir yan etkisi yoktur faydasını göreceksiniz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maydonuzun kaynatılıp içilmesi pek çok şeye faydalı...doğal ödem atıcı aynı zamanda....lakin kaynatınca iğrenç bir kokusu oluyor ve ben içemiyorum....bikaç gündür içmeye çalışıyorum ama yok cıkssss......kafamçokkarıştı

aynı sorun bende de var...ben evli değilim ama arkadaşlar...

bende genelde adet dönemine yakın akıntı ve koku oluyor....akıntı olması normal fakat koku neden oluyor anlamıyorum.....sizede oluyor mu adet dönemine yakın zamanlarda bu???:uhm:

bende denedim bi kaç kez kaynattıp içtim suyunu göbeğimde çok feci sancı yaptı bıraktım neden ki sizcefisfisfis

ya arkadaslar acaba kuru maydanozu kaynatipta icsek yine faydalimidir.benim evde suan kuru maydanoz varda

[/B]
maydonuzun kaynatılıp içilmesi pek çok şeye faydalı...doğal ödem atıcı aynı zamanda....lakin kaynatınca iğrenç bir kokusu oluyor ve ben içemiyorum....bikaç gündür içmeye çalışıyorum ama yok cıkssss......kafamçokkarıştı

galiba sen otoburlardandeilsin bana öyle gelmiyo nedense ama içmende fayda var ben fayda görüyorum eğer içemiyosan ılıklaştır su gibi içmeye çalış inşallah şifa bulursun..

[/B][/FONT]
bende denedim bi kaç kez kaynattıp içtim suyunu göbeğimde çok feci sancı yaptı bıraktım neden ki sizcefisfisfis

yan etki yapıyosa içme ozaman göbeğinle ilgili bir problemmi yaşıyosun?

ya arkadaslar acaba kuru maydanozu kaynatipta icsek yine faydalimidir.benim evde suan kuru maydanoz varda

ewt ben bazen taze bulamadığımda kurusunu kaynatıp içiyom....

X