- 30 Ekim 2020
- 800
- 323
- 53
- 29
- Konu Sahibi uguurbocegii
akıntımda kan kokusu var hamilelik belirtisimidir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetiniz geciktimiakıntımda kan kokusu var hamilelik belirtisimidir
hayır 3 4 gün var olmama dahaAdetiniz geciktimi
Hiç duymamıştım. Değil galiba. Adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet, kasık-bel ağrısı, baş ağrısı, bacak ağrısı, mide bulantısı, baş dönmesi, yerleşme kanaması gibi belirtiler gebelik belirtisi olabiliyor ama akıntıda kan kokusu duymadım.akıntımda kan kokusu var hamilelik belirtisimidir
Baska belirtiniz varmi peki bende hic duymadim boyle birseyhayır 3 4 gün var olmama daha
bugün 2 kere tuvalete çıkınca peçeteyle 10 kuruş büyüklüğünde pembe kan geldi ama anlamadımBaska belirtiniz varmi peki bende hic duymadim boyle birsey
göğüste hassasiyey ve kasıklarıma arada ağrı girip çıkıyor bazen adet olacakmışım gibi ağrıyıp 2 3 dk sonra geçiyorHiç duymamıştım. Değil galiba. Adet gecikmesi, göğüslerde hassasiyet, kasık-bel ağrısı, baş ağrısı, bacak ağrısı, mide bulantısı, baş dönmesi, yerleşme kanaması gibi belirtiler gebelik belirtisi olabiliyor ama akıntıda kan kokusu duymadım.
Yerlesme kanamasi olabilir bende adetime 3 gun kala yemek kasiginin ucu kadar kanama yasadim sonra kesildi suan yine gelmis 2-3 damla ve bugun kan testo verdim umarim sende bende hamileyizdirbugün 2 kere tuvalete çıkınca peçeteyle 10 kuruş büyüklüğünde pembe kan geldi ama anlamadım
inşallah ya çok istiyorumYerlesme kanamasi olabilir bende adetime 3 gun kala yemek kasiginin ucu kadar kanama yasadim sonra kesildi suan yine gelmis 2-3 damla ve bugun kan testo verdim umarim sende bende hamileyizdir![]()