Aynıyıs hayatımda olmayan şey oldu kahverengi kırmızı silince lekeler gelio ama çok değil regl gibi değil nolcak bilmiyorum nedir bilmiyorum normal olsam beklerim regl olursam neyse olmadı der önüme bakarım ama şimdi bu kafamı kurcaliyorKızlar,normalde bugün adet gunumdu pazartesi ayın 16 dan beri kahverengi akıntı gelıyor bazen arasında kan gelıyor o da cok azcık bişe sızce bu nedendır bılgısı olan var mı? Hamıle kalmakda ıstıyorum :-S
Yerleşme kanaması.olabilir nodu sonra bende oyle oldu sonra adet oldum tutmadı demekkıAynıyıs hayatımda olmayan şey oldu kahverengi kırmızı silince lekeler gelio ama çok değil regl gibi değil nolcak bilmiyorum nedir bilmiyorum normal olsam beklerim regl olursam neyse olmadı der önüme bakarım ama şimdi bu kafamı kurcaliyor
Doktora gıt bence ıns hamılesındır test yaptınmı idrar testıarkadaslar çıkolata kıstım var.ADET GUNUM 2 GIN GECIKTI KIRMIZI KAN YERINE KAHVERENGI VE PEMBE KAN GELIYOR ILK DEFA BOYLE OLDUM HIÇ OLMAZDIM ACABA HAMILEMIYIM LUTFEN YARDIMCCI OLUNNN