Akıntı

btlmstf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
15
0
Kızlar,normalde bugün adet gunumdu pazartesi ayın 16 dan beri kahverengi akıntı gelıyor bazen arasında kan gelıyor o da cok azcık bişe sızce bu nedendır bılgısı olan var mı? Hamıle kalmakda ıstıyorum :-S

hamile olabilirsin.ben hamileydim adet gunum 10 gecmisti ogrendim ve iki hafta surdu kahverengi akinti dusuk yaptim.kistin falan varmi oda yapar bence bi doktora gorun.belki yerlesme kanamasidir ama devam etmemesi lazim.adet gorurken boyle oloyormuydu.

Hayır adet bıtımınde oluyordu oda bıgun hıc böyle bıse gormedım adetım bugun ama yok bıse anlamadım keske hamile kalsam cok ıstıyorum

Aynıyıs hayatımda olmayan şey oldu kahverengi kırmızı silince lekeler gelio ama çok değil regl gibi değil nolcak bilmiyorum nedir bilmiyorum normal olsam beklerim regl olursam neyse olmadı der önüme bakarım ama şimdi bu kafamı kurcaliyor

Yerleşme kanaması.olabilir nodu sonra bende oyle oldu sonra adet oldum tutmadı demekkı

arkadaslar çıkolata kıstım var.ADET GUNUM 2 GIN GECIKTI KIRMIZI KAN YERINE KAHVERENGI VE PEMBE KAN GELIYOR ILK DEFA BOYLE OLDUM HIÇ OLMAZDIM ACABA HAMILEMIYIM LUTFEN YARDIMCCI OLUNNN

arkadaslar çıkolata kıstım var.ADET GUNUM 2 GIN GECIKTI KIRMIZI KAN YERINE KAHVERENGI VE PEMBE KAN GELIYOR ILK DEFA BOYLE OLDUM HIÇ OLMAZDIM ACABA HAMILEMIYIM LUTFEN YARDIMCCI OLUNNN
Doktora gıt bence ıns hamılesındır test yaptınmı idrar testı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…