• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı..

minimouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
48
2
96
Akıntı problemim var..önerisi olan var mı? koku vs yok ama sürekli bir ıslaklık.neden oluyor ve ne yapmayılım??

canım bence idrar tahlili yaptırmalısın çünkü ben de aynı problem vardı tahlil yaptırmıştım orda çıktı.doktor idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söyledi ve idrarında yanma ya da akıntın var mı diye sordu ki bende akıntı son günlerde özellikle baya vardı.sonra da bi ilaç verdi 10 gün kullanıyosun sonra temizleniyomuş idrar .sende tahlil yaptır bence bu tarz bişey olabilir.

o ilacın adı ne acaba??? ben tek tablet kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu için ama bi süre sora yeniden başladı :14:

idarar tahlili yaptırıyorum sık sık lökosit (ki sanırım enfeksiyon oluyor bu) çıkıyor sık sık. yanma zaman zaman oluyor ama şu sıralar yok.bol su içince yanma olmuyor ama akıntı sürekli var..can sıkıcı.günlük ped kullanmadan rahat edemiyorum :( ne yapsam??

akıntı problemim var..önerisi olan var mı? Koku vs yok ama sürekli bir ıslaklık.neden oluyor ve ne yapmayılım??

eğer akıntıda koku yoksa iltihabi bi dürümdan pek bahsedilmez birde akıntının şekli önemlidir .vajinada oluşan belli bir miktardaki akıntı normal kabul edilir

Back