İnşallahMerhaba adetiniz geçmiş klomen de kullanmıssınız bence bi test alıp yapın derim insallah bebişiniz sizinledir
Pozitif haber bekliyoruz sizdenİnşallahaz evvel eşimi test almaya nöbetçi eczaneye gönderdim bir yandan da korkuyorum sonuç ya negatif çıkarsa diye. Çok sağ olun inşallah rabbim duyar sesinizi
Ya mutlaka yazın sonucu merak ettim inşaallah güzel sonuçlar alırsınızİnşallahaz evvel eşimi test almaya nöbetçi eczaneye gönderdim bir yandan da korkuyorum sonuç ya negatif çıkarsa diye. Çok sağ olun inşallah rabbim duyar sesinizi
Ayy inşallahPozitif haber bekliyoruz sizden
İnşallahYa mutlaka yazın sonucu merak ettim inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Merhaba inşallah pozitiftir. Benim de bir sorum olacak adetim dün bitti adetim başlamadan önce bende göğüs hassasiyetliği şişkinliği olmuş tu ama adet oldum maalesef. Asıl sorum dün adetim bitti bugün ilişki sırasında kötü bir koku geldi neyden dolayı acabaMerhaba adetiniz geçmiş klomen de kullanmıssınız bence bi test alıp yapın derim insallah bebişiniz sizinledir
Merhaba, sağ olun. Enfeksiyondan olabilir ben de pek bilemiyorum açıkçası, ya da adetten yeni çıkmış olduğunuz için de olabilirMerhaba inşallah pozitiftir. Benim de bir sorum olacak adetim dün bitti adetim başlamadan önce bende göğüs hassasiyetliği şişkinliği olmuş tu ama adet oldum maalesef. Asıl sorum dün adetim bitti bugün ilişki sırasında kötü bir koku geldi neyden dolayı acaba
Çok şükür pozitif, heyecandan elim ayağım titriyorYa mutlaka yazın sonucu merak ettim inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Çok şükür pozitif, sizin yazdıklarınızdan sonra test yapmaya karar verdim Allah razı olsın olsun sizden vesile oldunuzPozitif haber bekliyoruz sizden
Ayyy çok sevindim canım gözün aydınÇok şükür pozitif, heyecandan elim ayağım titriyor♥
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinAyyy çok sevindim canım gözün aydındarısı bize inşaallah
Ya canım saglikla kucağına al inşaallahAmin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinBen tam umudu kesmiştim, boşvermiştim hatta doktor sebepsiz inferfilite dedi ve sömestrda tüp bebek dünüyorduk, 33’üme girmek üzereyim resmen doğum günü hediyesi oldu rabbimin bana
Sadece şiddetli göğüs ağrısı ve yoğun bir akıntı. Bir de ben çayı çok severim bugün kokusu rahatsız etti içemedim, gariptiYa canım saglikla kucağına al inşaallahya bişey soracam belirtilerin var mıydı şuan bende beklemedeyim ama tık yok bende umudumu kestim
Bariz belirtilerin varmış canım ya ben hiç beklentide olmayayımSadece şiddetli göğüs ağrısı ve yoğun bir akıntı. Bir de ben çayı çok severim bugün kokusu rahatsız etti içemedim, gariptionun dışında adet kadar kasık ağrılarım olmadı valla, ki normalde ben sancıdan acillik olan biriyim ama bu defa ilk defa şiddetli sancım olmadı. Meme uçlarım resmen yanıyor, vücut ısım da yüksek ama ayaklarım üşüyordu. Belirtilerim bunlar canım inşallah faydası dokunur okuyanlara
Canım bu belirtiler regl döneminde de görülüyor ama benim için tüm bunlar rutinimin dışında olan şeylerdi. Bir de benim adet döneminde iştahım kesilir ama bu defa baya bi iştahım açıktı. Teşekkürler tekrardanBariz belirtilerin varmış canım ya ben hiç beklentide olmayayımtekrardan hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?