• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı

Sinemozbk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
166
342
23
35
Merhaba hanımlar, burayı yıllardır takip ediyorum fakat yeni üyelerdenim. 2 buçuk yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz, ne bende ne de eşimde bir sorun var fakat bir türlü olmuyor. İki aydır klomen kullanıyorum, beklenen adet tarihim 24 Kasım Perşembeydi fakat hâlâ olmadım, normalde hiç sarkmaz adetim. Bu ay diğer aylardan farklı olarak son birkaç gündür çok yoğun akıntım var (rengi açık sarı, bazen de beyaz) adet olduğumu sanıyorum fakat akıntıymış. Bir de ilk kez çok şiddetli göğüs ağrısı hissediyorum, meme uçlarım sanki yanıyor. Bu belirtileri yaşayıp da hamile kalan var mı aranızda? Hayal kırıklığı yaşamamak için test yaptırmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba adetiniz geçmiş klomen de kullanmıssınız bence bi test alıp yapın derim insallah bebişiniz sizinledir 🧿🙏
İnşallah 🙏 az evvel eşimi test almaya nöbetçi eczaneye gönderdim 🥹 bir yandan da korkuyorum sonuç ya negatif çıkarsa diye. Çok sağ olun inşallah rabbim duyar sesinizi 🌹

Merhaba adetiniz geçmiş klomen de kullanmıssınız bence bi test alıp yapın derim insallah bebişiniz sizinledir 🧿🙏
Merhaba inşallah pozitiftir. Benim de bir sorum olacak adetim dün bitti adetim başlamadan önce bende göğüs hassasiyetliği şişkinliği olmuş tu ama adet oldum maalesef. Asıl sorum dün adetim bitti bugün ilişki sırasında kötü bir koku geldi neyden dolayı acaba

Merhaba inşallah pozitiftir. Benim de bir sorum olacak adetim dün bitti adetim başlamadan önce bende göğüs hassasiyetliği şişkinliği olmuş tu ama adet oldum maalesef. Asıl sorum dün adetim bitti bugün ilişki sırasında kötü bir koku geldi neyden dolayı acaba
Merhaba, sağ olun. Enfeksiyondan olabilir ben de pek bilemiyorum açıkçası, ya da adetten yeni çıkmış olduğunuz için de olabilir 🤔

Eklentiler

• 244BFC9E-B92A-4C21-A30E-46C68372B856.jpeg
    244BFC9E-B92A-4C21-A30E-46C68372B856.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 55
Amin inşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin ☺️♥️ Ben tam umudu kesmiştim, boşvermiştim hatta doktor sebepsiz inferfilite dedi ve sömestrda tüp bebek dünüyorduk, 33’üme girmek üzereyim resmen doğum günü hediyesi oldu rabbimin bana 🥹🙏
Ya canım saglikla kucağına al inşaallah ☺️ ya bişey soracam belirtilerin var mıydı şuan bende beklemedeyim ama tık yok bende umudumu kestim 🙃

Ya canım saglikla kucağına al inşaallah ☺️ ya bişey soracam belirtilerin var mıydı şuan bende beklemedeyim ama tık yok bende umudumu kestim 🙃
Sadece şiddetli göğüs ağrısı ve yoğun bir akıntı. Bir de ben çayı çok severim bugün kokusu rahatsız etti içemedim, garipti 😄 onun dışında adet kadar kasık ağrılarım olmadı valla, ki normalde ben sancıdan acillik olan biriyim ama bu defa ilk defa şiddetli sancım olmadı. Meme uçlarım resmen yanıyor, vücut ısım da yüksek ama ayaklarım üşüyordu. Belirtilerim bunlar canım inşallah faydası dokunur okuyanlara

Sadece şiddetli göğüs ağrısı ve yoğun bir akıntı. Bir de ben çayı çok severim bugün kokusu rahatsız etti içemedim, garipti 😄 onun dışında adet kadar kasık ağrılarım olmadı valla, ki normalde ben sancıdan acillik olan biriyim ama bu defa ilk defa şiddetli sancım olmadı. Meme uçlarım resmen yanıyor, vücut ısım da yüksek ama ayaklarım üşüyordu. Belirtilerim bunlar canım inşallah faydası dokunur okuyanlara
Bariz belirtilerin varmış canım ya ben hiç beklentide olmayayım 😄 tekrardan hayırlı olsun 🥰

Bariz belirtilerin varmış canım ya ben hiç beklentide olmayayım 😄 tekrardan hayırlı olsun
Canım bu belirtiler regl döneminde de görülüyor ama benim için tüm bunlar rutinimin dışında olan şeylerdi. Bir de benim adet döneminde iştahım kesilir ama bu defa baya bi iştahım açıktı. Teşekkürler tekrardan 🙏😊

Back