Hayırrr. Yumurtlama döneminde genel olarak herkeste olur bu akıntı kimi ay çok yogun kimi ay az olur ama mutlaka olur. Adetliyken gebelik testi yapmanızın bi anlamı yok
Hayırrr. Yumurtlama döneminde genel olarak herkeste olur bu akıntı kimi ay çok yogun kimi ay az olur ama mutlaka olur. Adetliyken gebelik testi yapmanızın bi anlamı yok
Merhaba Buldense
,
25 Temmuz'dan bu yana akıntı başlığıyla açılmış aynı içeriğe sahip 6 konunuz var, açtığınız konuları takip etmeyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız konunuzun sağ köşesindeki Takip Et butonuna basınız, bu sayede açtığınız konuyu bulmakta zorlanmaz, üyelerin cevaplarını takip etmekte kolaylık yaşarsınız.
Konu açma sınırlaması yok ama aynı içerikle birden fazla konu açmanız sizin ve üyelerin topiklerinizi takibini zorlaştırıyor.
Kızlar benim adet bittikten 2 3 gun sonra bu sekilde bir akıntım geldi ilk defa boyle birşey geldi yumurtlama mi acaba
2 bucuk yildir evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama olamıyorum prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullandim hapim bitti bu şekilde akıntım geldi