Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
- 14 Ekim 2020
- 151
- 21
- 48
- 32
HamiilemiyimdirkiYumurtlama döneminde genellikle adet günü itibariyle 12-13-14 gün civarlarına denk gelir uzayan sümükümsü bir sıvıysa eğer bu yumurtlama sıvısıdır.
- 14 Ekim 2020
- 151
- 21
- 48
- 32
Adetim 6 gunu kan testi versemiHamiilemiyimdirki
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
- 14 Ekim 2020
- 151
- 21
- 48
- 32
Adet olmama 6 guunum var oyuzdemi hamilemiyim dediHayırrr. Yumurtlama döneminde genel olarak herkeste olur bu akıntı kimi ay çok yogun kimi ay az olur ama mutlaka olur. Adetliyken gebelik testi yapmanızın bi anlamı yok
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
- 12 Temmuz 2006
- 56.104
- 215.744
- 1.223
- 52
Merhaba Buldense ,
25 Temmuz'dan bu yana akıntı başlığıyla açılmış aynı içeriğe sahip 6 konunuz var, açtığınız konuları takip etmeyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız konunuzun sağ köşesindeki Takip Et butonuna basınız, bu sayede açtığınız konuyu bulmakta zorlanmaz, üyelerin cevaplarını takip etmekte kolaylık yaşarsınız.
Konu açma sınırlaması yok ama aynı içerikle birden fazla konu açmanız sizin ve üyelerin topiklerinizi takibini zorlaştırıyor.
25 Temmuz'dan bu yana akıntı başlığıyla açılmış aynı içeriğe sahip 6 konunuz var, açtığınız konuları takip etmeyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız konunuzun sağ köşesindeki Takip Et butonuna basınız, bu sayede açtığınız konuyu bulmakta zorlanmaz, üyelerin cevaplarını takip etmekte kolaylık yaşarsınız.
Konu açma sınırlaması yok ama aynı içerikle birden fazla konu açmanız sizin ve üyelerin topiklerinizi takibini zorlaştırıyor.
- 2 Mart 2020
- 408
- 121
- 53
- 27
Benim de çok akintim vardı hamileyim zannettim ama enfeksiyon çıktı akıntı o yüzden oluyormuş öyle akıntı olunca gebelik tutmuyorBugun sabah oglen su gibi beyaz akinti vardi baya elime geldi yapiskan gibiydi nedir bilgi verebilirmisizniz
- 5 Temmuz 2019
- 105
- 39
- 48
- 25
Kızlar benim adet bittikten 2 3 gun sonra bu sekilde bir akıntım geldi ilk defa boyle birşey geldi yumurtlama mi acaba
2 bucuk yildir evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama olamıyorum prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullandim hapim bitti bu şekilde akıntım geldi
2 bucuk yildir evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum ama olamıyorum prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullandim hapim bitti bu şekilde akıntım geldi