How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Akıntı

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
30
kızlar hamile kalıp da belirtisi akıntı olan var mı yumurtlama akıntısı görüyorum 1 haftadır. Ondan bi kaç gün önce yine görmüştüm 1-2 gün gibi dedim geçti yum 1-2 gün kuru kaldım haydii baştan bitmiyor mübarek ..

kızlar hamile kalıp da belirtisi akıntı olan var mı yumurtlama akıntısı görüyorum 1 haftadır. Ondan bi kaç gün önce yine görmüştüm 1-2 gün gibi dedim geçti yum 1-2 gün kuru kaldım haydii baştan bitmiyor mübarek ..
test yap derim regl günü çünkü gebelikte rahim genişlemesi sırasında çok yaşanan bir şey. tabii kasıkta ağrın varsa

test yap derim regl günü çünkü gebelikte rahim genişlemesi sırasında çok yaşanan bir şey. tabii kasıkta ağrın varsa
Sarı bi kaç damla kanla karışık akıntı gördüm düm çok az sarı ve şeffaf karışık geliyor yumurtlama akıntısınkıvamında sanırım enfeksiyon falan var dr umda da anca pzartesiye randevu varmış beklicem mecbur

2 çocuğum var 24 yaşındayım hiç sarı akıntım olmamıştı sanırım enfeksiyon kaptım.

Back