• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı..

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar merhaba benim geçen aydan beri adetik bittikten sonra sarı akıntım başlıyor çok fazla gelmiyor ancak rengi sarı, kokusu ve yakması da yok. Geçen ay belimde ve kasığımda ağrı ayrıca akıntım vardı bunun için doktora gittim ancak bana hiç bir şeyim olmadığını sorunun kadın hastalıklarınsan kaynaklanmadıgını söyledi. Neden olur ki böyle akıntı?

Ahh ahh ben 9 aydır bunu cekıyorum antıbotık kullanıyorum her ay yapmadıgım sey kalmadı

Saf suyla temizleyin organınızı ve içini temizlemeye kalkışmayın. Ph ı bozulduğunda oradaki salgı artabiliyor.

Ahh ahh ben 9 aydır bunu cekıyorum antıbotık kullanıyorum her ay yapmadıgım sey kalmadı
Bana hiç bir şey vermediler. Ama sarı akıntım var.. Bazen resmen katı katı geliyor ama çoğu zaman normalde beyaz akıntı gibi ama sarı renkte geliyor. Kime sorsam ayaklarını üşütmüşsündür diyor. Tedirgin oldum

Saf suyla temizleyin organınızı ve içini temizlemeye kalkışmayın. Ph ı bozulduğunda oradaki salgı artabiliyor.
Yok içini yıkamak gibi bir durumum yok zaten. Geçen ay başladı bende anlamadım adet olana kadar devam etti. Adet olunca kesildi yoktu bir kaç gün bugün yine başladı

Yok içini yıkamak gibi bir durumum yok zaten. Geçen ay başladı bende anlamadım adet olana kadar devam etti. Adet olunca kesildi yoktu bir kaç gün bugün yine başladı
Devam ederse tekrar doktora görünün. Ne olur ne olmaz.

Bir kaç gün daha bekleyeyim tekrar giderim olmadı.
Merhaba bende de aynısı oldu geçen ay adet öncesi kasık bel ağrım vs oldu regl oldum hala devam etti enfeksiyon dedi doktor antibiyotik verdi 1 hafta kullandım bıraktım geçmişti zatsn ama bu ayda reglden sonra sarı akkntım oldu . Siz öğrenebildiniz mi sebebini

Akıntısı olmayan kadın var mı ki :) günlük pedin icadı buna dayanır zaten :) normal pedlerden daha fazla gidiyor.
Azıcık üşü akıntın olur, taşa otur akıntın olur, adet öncesi sonrası.. Bazen sebepsizce olur :)) olur da olur işte..

Merhaba bende de aynısı oldu geçen ay adet öncesi kasık bel ağrım vs oldu regl oldum hala devam etti enfeksiyon dedi doktor antibiyotik verdi 1 hafta kullandım bıraktım geçmişti zatsn ama bu ayda reglden sonra sarı akkntım oldu . Siz öğrenebildiniz mi sebebini
Yok öğrenemedim doktora da gittim enfeksiyon yok diyor. Yine reglime 1 hafta var yine başladı sanırım üşütmekten oluyor çünkü bu ay ne ağrım var ne de yanması ya da kokusu sadece sarı kıvamlı bir akıntı geliyor o da zaten iç çamaşırıma falab bulaşmıyor.

Akıntısı olmayan kadın var mı ki :) günlük pedin icadı buna dayanır zaten :) normal pedlerden daha fazla gidiyor.
Azıcık üşü akıntın olur, taşa otur akıntın olur, adet öncesi sonrası.. Bazen sebepsizce olur :)) olur da olur işte..
Normalde olan bir şey değil tedirgin oldum o yüzden ama kimselerde bir şey demedi:halay:

Back