Hamileyim de bakarken de olmuştu yine olunca onunla alakası yoo diye düşündümAdetine ne kadar gün kaldı. Bebek bekliyor olabilir misin? Yerleşme kanaması olabilir veya kistin de olabilir önce bir gebelik testi yap eğer adetin geciktiyse.
Benimde öyle oldu bakarken de oluyordu ne acabaBnm.de düşük yapalı.baya oldu düşükten sonra tek bı kez adet gördüm bir yaftadir üç gün aralikla sumukumsu içinde damar şeklinde kanlı akıntım var sebebini çok merak.ediyotum.ilk defa böyle peş peşe geldi
Yok ya benim adetim Kople öyle oluyor 5 6 aydır kan ve kahverengi karışık gibiArkadaşlar benimde dün oldu sizin adet öncesi dönemlerde mi oldu ?
Doktora gittin mi hiç canım ?Yok ya benim adetim Kople öyle oluyor 5 6 aydır kan ve kahverengi karışık gibi
Evet bi şey yok dedi kist ne bilim herhangibi bi seyDoktora gittin mi hiç canım ?
Hamilesin sanırım canım sağlıkla ilerlesin inşallahEvet bi şey yok dedi kist ne bilim herhangibi bi sey
Yok canım benim 1 senedir varHamilesin sanırım canım sağlıkla ilerlesin inşallahBu yazınızdan sonra mı belli oldu ?
Aklıma geldi hem yine yaşıyorum hamilelikte de gitmediYok canım benim 1 senedir var