akıntı ve kotu koku

whisper90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
192
0
96
Bursa
arkadaslar beyaz renkte akıntım war we adet gunlerıme yakın kotu kokuyla beraber akıntım oluor.sureklı ıc camasırımı degıstırıyorum pamuklu camasırlar kullanıyorum.neden olabılır? bıde doktora gıtmeden cozum bulabılırmıyım? papatya ıcmemı solemıslerdı ama sızın onerebılecegınız bi yontem warmı? yardımcı olursanız tesekkur ederım

canım dr. gitmelısın mantar olabılır bekar oldugun için vajınal muayene yapmıycaktır.kulaktan duyma şeyler yapma mantar çabuk tedavı olan bı rahatsızlık ama mutlaka dr. kontrolunde ilaç kullan

bende üşütmüşsündür enfeksiyon olabilir kötü koku varsa.
yada adet öncesi akıntıdır ki her bayanda oluyor. bende de her zaman olur beyaz olduğu sürece sorun yok.
yinede doktora gitmende fayda var.

kaşıntım yok. pekı tesekkurler arkadaslar dr gıdeyım en kısa zamanda

canım koku çiğ balık kokusu gibi bişeye benziyorsa muhtemelen bakteriyel bi enfeksiyon vardır...tedavisi kolay..sıkma canını, bi an önce doktora git ki rahatlayasın :) geçmiş olsun..

kesinlikle bakteriyel bişey...bi ara bende de olmuştu antibiyotikle geçiyor...doktora gitmen gerek canım....ama bekar olduğun için muayene falan yapılmıyor da orayı açıp akıntıdan örnek alıyolar ama bunuda yaptırmak zorunda değilsin...ben mesela gittiğimde alınacaktı aldıramadım:kedi: doktor kadındı üstelik ama mecbur değiliz buna dedi verilen antibiyotikler belli zaten dedi ve bi antibiyotik verdi,geçti sonra....

benim şimdi de boğazımın iltihabı için kullandığım bi antibiyotik yan etki olarak yaptı bunu..üff sinir oldum...kestim gerçi ilacı ama hala var....bi kaç gün bekliycem olmadı bi antibiyotikte bunun için içmem gerekecek yine....:çok üzgünüm:

bu rahatsızlığın adı vajinit bu arada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…